Nota de premsa

CaixaBank i EFE llancen el pòdcast "Finances amb EFE"

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Finances amb EFE

• L’acord entre les dues entitat té l’objectiu de difondre informació econòmica que ajudi a les persones a prendre millors decisions amb els sues diners en un format innovador i atractiu per a tots els públics.

• El pòdcast, que comença a emetre’s avui, dedicarà cada episodi a un concepte concret relacionat amb les inquietuds més habituals en la gestió de les finances personals.

• Estalvi, habitatge, inversions o inclusió financera són alguns dels temes que s’aborden en els pròxims dotze capítols del format.

CaixaBank i EFE estrenen avui el pòdcast d’educació financera “Finances amb EFE”, amb el qual es busca elevar el nivell de coneixement dels ciutadans sobre conceptes i processos financers perquè puguin donar resposta a les respostes més habituals en la gestió de les finances personals i ajudar a prendre les millors decisions amb els seus diners.         

El pòdcast, que tindrà durant 2024 dotze capítols dedicats, cadascun d’ells, a una temàtica específica, abordarà qüestions com l’estalvi, el procés de compra d’un habitatge, les inversions sostenibles o la inclusió financera, entre altres.

Els sis primers capítols de “Finances amb EFE”, que tindran una periodicitat quinzenal, amb publicació en dimarts, s’emetran entre abril i juny en els canals d’àudio d’EFE (Spotify, Ivoox, Amazon i iTunes) i CaixaBank, mentre que els altres sis es llançaran durant el segon semestre de l’any 2024.

Aquest acord posa manifest el compromís de totes dues entitats amb l’educació financera i la societat. La directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank, Maria Lluïsa Martínez Gistau ha afirmat que “a CaixaBank portem temps impulsant iniciatives innovadores de comunicació que donin suport al nostre compromís amb l’educació financera, sempre amb l’objectiu d’ajudar en la presa de decisions responsables sobre l’economia personal i familiar”. “A aquest compromís sumem ara el pòdcast, en col·laboració amb l’agència EFE, que promourà el coneixement i la conscienciació sobre la necessitat d’una bona cultura financera en un format molt didàctic i atractiu per a tots els públics”, ha afegit.

“Es tracta d’explicar termes i fenòmens complexos d’una forma simple i entretinguda, recorrent a històries humanes per a fer-los més pròxims als ciutadans, però també a experts, per a comptar amb informació precisa i fiable”, ha explicat la directora d’Estratègia de l’Agència EFE, Soledad Álvarez.

Ha afegit que contribuir a la millora de l’educació financera de la societat és un objectiu que encaixa amb la naturalesa d’EFE com a servei públic.

El primer capítol del pòdcast “Finances amb EFE” es titula “Com estalviar?” i tracta el tema de la previsió de capital com un element clau a l’hora de fer front a despeses futures. Un equip de periodistes especialitzats en economia de l’agència EFE explica la importància de comptar amb una planificació i uns objectius d’estalvi per a plantejar un pressupost.

Escolta-ho aquí

Spotify

Spreaker

iVoox

 

NOTÍCIES RELACIONADES