Nota de premsa

Arriba el quart capítol del podcast d'EFE sobre plans de pensions

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Finances amb EFE.

• “Finances amb EFE”, el podcast creat per l'Agència EFE amb el suport de CaixaBank abordarà en aquest capítol com funcionen els plans de pensions i quines qüestions s'han de tenir en compte a l'hora de contractar-los

 

“Així funcionen els plans de pensions” és el títol del quart capítol del podcast d'educació financera “Finances amb EFE”, elaborat per l'Agència EFE amb el suport de CaixaBank. Publicat aquest dimarts, el quart capítol explica termes bàsics com aportacions, que poden ser periòdiques o puntuals, i rescat, el procés mitjançant el qual es retiren els diners del pla de pensions, generalment quan assoleix l'edat de jubilació o en determinades circumstàncies detallades per la normativa vigent.

El podcast, que tindrà durant el 2024 dotze capítols dedicats, cadascun d'ells, a una temàtica específica, ja ha abordat en els seus capítols temes previs com l'estalvi, les hipoteques i les fonts de finançament a què pot recórrer un emprenedor quan decideix muntar un negoci. Aquest últim capítol se centrarà a explicar com funcionen els plans de pensions i què cal tenir en compte a l'hora de contractar-los.

Els sis primers capítols de “Finances amb EFE”, que tindran una periodicitat quinzenal, amb publicació els dimarts, s'emetran entre abril i juny en els canals d'àudio d'EFE (Spotify, Ivoox, Amazon i iTunes) i CaixaBank, mentre que els altres sis es llançaran durant el segon semestre del 2024.

Escolta el quart podcast aquí:

Spotify

Spreaker

iVoox

Pots veure el primer episodi aquí, el segon aquí i el tercer aquí