Nota de premsa

Innovació per impulsar la recuperació: resposta tecnològica a la Covid-19, amb Pere Nebot

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Innovació per impulsar la recuperació: Resposta tecnològica a la Covid-19, amb Pere Nebot

En el capítol final de la sèrie Masterclass de CaixaBank en col·laboració amb la revista The Banker, Pere Nebot, CIO de CaixaBank, analitza com la digitalització i la inversió en capacitats de tecnologies de la informació ajuden els bancs a ser més resilients davant de crisis inesperades. 

Després de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19 al març del 2020, gairebé el 100% de la plantilla de CaixaBank va haver de començar a treballar de forma remota sense precedent en aquesta escala. A l’última dècada, CaixaBank ha realitzat inversions importants en tecnologia i eines per facilitar la mobilitat i el teletreball dels seus empleats, el que ha resultat crucial per respondre de manera ràpida a la crisi, a més de permetre que els empleats enfoquessin els seus esforços en protegir la seva salut sense deixar de donar resposta a les necessitats dels seus clients. 

Les inversions en tecnologies que afavoreixen la flexibilitat, com la computació en el núvol, així com les aliances amb socis tecnològics de reconeixement mundial que compten amb economies d’escala, que serien més costoses si els bancs hi haguessin d’invertir en solitari, van ser també un element primordial per ajudar CaixaBank a garantir la seva resiliència, així com continuar innovant en termes de productes i serveis per satisfer les noves necessitats dels clients sorgides de la pandèmia. 

Més entrevistes de la sèrie Masterclass, "Innovació per impulsar la recuperació", de The Banker, estan disponibles en els següents enllaços. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES