Nota de premsa

Innovació per impulsar la recuperació: inversions en digitalització, amb Mariona Vicens

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Innovació per impulsar la recuperació: Inversions en digitalització, amb Mariona Vicens

En el segon capítol de la sèrie Masterclass de CaixaBank en col·laboració amb la revista The Banker, Mariona Vicens, responsable d’Innovació i Transformació Digital de CaixaBank, parla de com el banc ha canviat la seva estratègia de transformació digital durant la pandèmia de la Covid-19, i de com l’aplicació de les tecnologies innovadores ha estat crítica per donar suport als clients durant la crisi.

Amb l'arribada de la pandèmia de la Covid-19 es va produir la necessitat de canviar ràpidament tota l'activitat dels empleats i dels clients cap als canals digitals. Gràcies a les inversions anteriors en innovació tant en processos interns com d’atenció al públic, CaixaBank va poder respondre ràpidament i garantir la continuïtat del servei als seus clients.

Des de l’aplicació de l’aprenentatge automàtic (machine learning) en l’anàlisi de riscos per anticipar en quines situacions els clients necessitaran suport financer del banc, fins a l’ús de tecnologia biomètrica que redueixi el contacte als caixers automàtics, la innovació tecnològica ha ajudat a continuar donant suport als clients, buscant la protecció de la seva salud durant la crisi.

Més entrevistes de la sèrie Masterclass, "Innovació per impulsar la recuperació", de The Banker, estan disponibles en els següents enllaços.

 

NOTÍCIES RELACIONADES