Nota de premsa

Innovació per impulsar la recuperació: Models disruptius, amb Benjamí Puigdevall

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Innovació per impulsar la recuperació: Models disruptius, amb Benjamí Puigdevall

En el tercer capítol de la sèrie Masterclass de CaixaBank, en col·laboració amb la revista The Banker, Benjamí Puigdevall, CEO d’imagin, la plataforma lifestyle per a joves de CaixaBank, analitza com ha canviat el comportament bancari de les generacions més joves durant la pandèmia.

Quan el 2016 es va llançar imagin com el primer banc només mòbil d’Espanya, va ser dissenyat específicament per a la generació millennial com una veritable experiència financera digital. Avui, la nova plataforma lifestyle d’imagin llançada el 2020 és principalment una comunitat oberta amb contingut digital i experiències que proporcionen una proposta de valor disruptiva.

Una innovadora estratègia de continguts combinada amb la tendència creixent entre els clients de buscar serveis digitals amb l’esclat de la pandèmia de la Covid-19, ha incrementat la base de clients d’imagin en més de 500.000 el març fins a més de 3 milions d’usuaris a finals de l’any, amb un 50% d’usuaris que es connecten a l’aplicació més de cinc vegades per setmana.

Més entrevistes de la sèrie Masterclass, "Innovació per impulsar la recuperació", de The Banker, estan disponibles en els següents enllaços:

 

NOTÍCIES RELACIONADES