Nota de premsa

CaixaBank, primera entitat financera que llança una ‘app’ a Espanya per convertir els mòbils en TPV sense dispositiu addicional

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Smartphone TPV.

• L'entitat ha creat una aplicació que permet gestionar pagaments ‘contactless’ de qualsevol quantitat des de dispositius Android, de manera ràpida i senzilla i sense necessitat de disposar d'un perifèric addicional.

• El servei ofereix l'avantatge de poder realitzar cobraments amb targeta a qualsevol lloc.

• L’‘app’ de CaixaBank compta amb funcionalitats similars a les d'un TPV tradicional i la possibilitat d'enviar el rebut als seus clients per correu electrònic o mitjançant un codi QR.

 

CaixaBank llança Smartphone TPV, una solució dirigida a comerços, professionals i autònoms de qualsevol tamany i sector que permet acceptar pagaments amb targeta de qualsevol quantitat des de dispositius mòbils, de manera ràpida i senzilla, i sense necessitat de disposar d'un dispositiu addicional, com fins ara era necessari en serveis similars.

És la primera vegada a Espanya que una entitat financera llança una app que converteix un mòbil en un TPV. La nova aplicació de CaixaBank accepta pagaments contactless i els gestiona amb la mateixa seguretat que un TPV tradicional. És compatible amb targetes Visa i Mastercard i permet consultar en temps real l'històric de les operacions realitzades i el detall de cadascuna d'elles.

Experiència d'usuari que proporciona mobilitat i flexibilitat

Amb aquesta solució, l'entitat ajuda a millorar l'experiència de compra dels clients, el que suposa un avantatge per a aquells negocis que necessiten mobilitat i flexibilitat en l'experiència de cobrament, com poden ser, per exemple, professionals que es desplacin a domicili per fer treballs, restaurants, comerços que realitzin repartiments, grans establiments, etc.

Els comerços que vulguin convertir el seu telèfon en un terminal de pagament només han de descarregar l'aplicació Smartphone TPV al seu mòbil, ja disponible a la PlayStore de Google. L'app és compatible amb dispositius Android, siguin mòbils o tablets, sempre que tinguin versió 8 o superior del sistema operatiu i també NFC.

Com a client de CaixaBank, en contractar el servei, el comerç rep les credencials per accedir a l'aplicació, i n'hi ha prou amb introduir-les a l'app per començar a utilitzar-la. A l'hora de realitzar una venda, s'ha d'introduir l'import de l'operació en la pantalla principal i, a continuació, el client ha d'acostar la targeta (tant física com digital) al mòbil que tingui instal·lada l'app. Si l'operació ho requereix, l'aplicació sol·licita el codi PIN. Una vegada confirmada la compra, apareixerà l'opció de generar rebut i es remetrà el tiquet al client mitjançant el mètode seleccionat: mostrar-ho en pantalla, enviar per email o generar un codi QR. L'aplicació de CaixaBank també permet gestionar devolucions.

A més, els clients que ho contractin i desitgin un mòbil Android compatible, a Wivai disposaran de tres models Samsung que podran adquirir amb un descompte especial i finançar-los amb CaixaBank al 0% TAE.

CaixaBank, l'entitat líder en serveis per a comerços, professionals i autònoms

El llançament del nou servei suposarà reforçar el lideratge de CaixaBank en serveis a comerços, un sector en el qual l'entitat, a través de Comercia Global Payments, compta amb més de 645.000 TPV a comerços i una quota de negoci del 31,2%.

La tecnologia i la innovació són clau per a CaixaBank. Amb més d'11 milions d'usuaris de la seva banca digital, la base de clients digitals més gran del sector financer a Espanya, l'entitat treballa cada dia per desenvolupar nous models que li permetin donar resposta a les demandes i necessitats dels seus clients i que acostin els productes, els serveis i la cultura financera a tots els ciutadans.

Gràcies al seu model d'especialització, CaixaBank és una referència per a comerços, professionals i autònoms en tota mena de serveis necessaris per a desenvolupar aquests negocis. L'atenció als clients es realitza amb CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les seves necessitats concretes, amb un assessorament pròxim i integral, no només a través del suport financer, sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia.

Actualment, s'ofereix aquest servei personalitzat des de les 70 oficines Store Negocis situades per tot el país, i a través dels més de 2.500 gestors especialitzats en aquest segment que treballen en la xarxa d'oficines de l'entitat. CaixaBank Negocis, a més, compta amb comunitats especialitzades en sectors específics com la restauració (‘CaixaBank Food&Drinks); farmàcies (‘CaixaBank Pharma’); i salut-benestar (‘CaixaBank FeelGood’), mitjançant les quals s'atenen les peculiaritats dels negocis amb activitat en aquests àmbits.

Sobre Comercia Global Payments

Comercia Global Payments ofereix les millors solucions tecnològiques i de software per a la gestió i processament de pagaments, a través d'aliances sòlides i d'un fort compromís amb els nostres clients i empleats. Com a societat conjunta de CaixaBank i Global Payments, Comercia Global Payments comparteix els objectius d'aquestes companyies oferint el millor i més complet servei de gestió de pagaments al major nombre de clients i de socis per a satisfer les seves necessitats amb flexibilitat i alta capacitat d'adaptació.

Amb el llançament de Smartphone TPV, Comercia Global Payments enforteix la seva posició com a proveïdor de serveis de pagament líder a Espanya.

La innovació, la millora contínua i la superació de les expectatives dels nostres clients estan entre els principals valors de la companyia, eix de referència per a tota l'organització i la clau del nostre model de gestió.

 

NOTÍCIES RELACIONADES