Informació corporativa

Comitè de Direcció

Luis Javier Blas Agüeros

Director executiu de Mitjans

Nascut a Madrid el 1966. És membre del Comitè de Direcció de CaixaBank des del febrer del 2020.

Llicenciat en Dret per la Universitat d'Alcalá de Henares (Madrid, 1993). Així mateix, té un AMP per ESE Business School (Santiago de Xile, 2013), Programa Corporatiu INSEAD-BBVA (2006), PGD IESE-BBVA (Madrid, 2003), Nova Economia. IESE (Madrid, 2002).

El 2020 s'incorpora a CaixaBank com a director executiu de Mitjans, a càrrec de les funcions de Tecnologia i Sistemes, Operacions i Serveis Bancaris, Processos i Gestió de la Demanda, Serveis Generals i Immobles, Seguretat en tots els vessants, així com Estratègia, Govern i Control Corporatiu de Mitjans del Grup CaixaBank.

Amb anterioritat a la seva incorporació a CaixaBank va desenvolupar durant vint anys la seva carrera professional al Grup BBVA, en els anys més recents com a Head of Engineering & Data i membre del Comitè de Direcció de BBVA Espanya. Prèviament havia assumit funcions executives a BBVA Xile i diferents filials del Grup des de l'any 2000.

També ha treballat al Grup Accenture, Abbey National Bank Espanya i al Banco Central Hispano a l'inici de la seva carrera professional.

Actualment també ostenta altres càrrecs com ara president de CaixaBank Facilities Management, SA, administrador únic de Silc Immobles, SA i president i conseller delegat de Silk Aplicacions, SLU.

Última actualització: Gener 2021