Nota de premsa

Paula San Luis, nova directora de CaixaBank Dualitza

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Paula San Luis, directora de CaixaBank Dualitza.

• San Luis ha estat nomenada per donar un nou impuls a l'entitat aportant l'experiència acumulada en la direcció d'alguns departaments clau en àrees tecnològiques i d'innovació del banc.

• Juan Carlos Lauder seguirà lligat a l'entitat fins al proper 31 de desembre quan passarà a emprendre nous projectes personals.

 

El patronat de CaixaBank Dualitza ha nomenat Paula San Luis nova directora de l'entitat, en substitució de Juan Carlos Lauder, que ocupava el càrrec des de fa tres anys i que passa ara a emprendre nous projectes personals.

San Luis, enginyera de formació, ha desenvolupat llocs de responsabilitat en la direcció d'Innovació Tecnològica, Transformació Tecnològica i Innovació de Processos de CaixaBank, i prèviament va dirigir el Centre de Serveis Operatius i Enginyeria de Processos de Bankia des del 2015, àrees clau per a l'impuls digital afrontat pel banc durant els últims anys.

El president del patronat José Ignacio Goirigolzarri ha volgut assenyalar “la plena confiança que hem dipositat a San Luis per seguir augmentant els èxits aconseguits per Dualitza en els últims anys”.

Goirigolzarri ha afegit que “Paula San Luis s'incorpora a Dualitza després d'haver dirigit amb èxit alguns dels departaments clau en el procés d'innovació del banc, cosa que, sens dubte, l’ajudarà a dirigir amb gran encert aquesta nova etapa, incorporant una gran part d'aquest coneixement a la fundació”.

A més, ha volgut agrair a Juan Carlos Lauder “la tasca desenvolupada durant els últims anys, sense la qual aquest projecte no hauria arribat on ha arribat” i li ha desitjat  “tota la sort per a la seva nova etapa”.

Per part seva, la nova directora ha mostrat el seu agraïment per la confiança dipositada per part del patronat i ha assenyalat el seu compromís “de mantenir tot el treball desenvolupat per CaixaBank Dualitza a favor del suport i la promoció de la FP”.

En les seves primeres paraules com a directora, San Luis ha subratllat que “m'incorporo a aquest càrrec amb la convicció que el treball que fem és útil, que el nostre suport a la Formació Professional continua sent clau per contribuir a visibilitzar una modalitat formativa imprescindible per a la nostra societat i per al nostre futur, però també convençuda que aquest objectiu només pugui ser aconseguit amb el suport de tots els agents socials implicats en el desenvolupament dels processos educatius i de la col·laboració de l'administració pública amb les entitats privades”.

CaixaBank Dualitza

CaixaBank Dualitza reforça l'aposta de l'entitat per la Formació Professional i la seva modalitat dual com a part del compromís que CaixaBank manté des de la seva fundació amb els objectius socials i, en concret, amb la millora dels nivells educatius de la població. CaixaBank Dualitza, marca amb què opera la Fundació des del 2021 continúa la tasca iniciada el 2016 per la Fundació Bankia per a la Formació Dual, promovent aquesta modalitat educativa amb l'objectiu de prestigiar i difondre la Formació Professional al nostre país.

Dualitza s'ha convertit en un referent de la promoció de la Formació Professional gràcies a les activitats realitzades per al desenvolupament de projectes educatius en centres d’FP, la formació de docents i alumnes en matèries específiques o com a complement a ensenyaments ja adquirits, la seva tasca de pont entre centres educatius i empreses, la seva ambició per facilitar una transferència d'informació entre tota la comunitat educativa i, sobretot, pel seu desenvolupament de la investigació sobre l'àmbit de la Formació Professional.

Durant aquests sis anys, CaixaBank Dualitza ha beneficiat un total de 21.889 alumnes, 2.677 empreses i més de 1.435 centres educatius a través de les seves quatre línies d'activitat: promoció de la FP, impuls de la FP, investigació i orientació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES