Nota de premsa

"Objectiu emprendre", tercer capítol del pòdcast "Finances amb EFE" creat per l'agència EFE amb el suport de CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Finances amb EFE.

• El tercer episodi aborda les fonts de finançament a les quals pot recórrer un emprenedor quan decideix muntar un negoci.

• “Finances amb EFE” analitza qüestions bàsiques relacionades amb la gestió de les finances personals amb l'objectiu de difondre informació que ajudi les persones a prendre millors decisions econòmiques.

 

El tercer capítol del pòdcast d'educació financera "Finances amb EFE", elaborat per l'Agència EFE amb el suport de CaixaBank, explica termes bàsics com a microcrèdits, rondes de finançament o business angels, antics emprenedors que s'han convertit en inversors.

"Objectiu emprendre", publicat aquest dimarts després d'un primer capítol centrat en l'estalvi i un segon en les hipoteques, aborda les fonts de finançament a les quals pot recórrer un emprenedor quan decideix muntar un negoci, amb opcions com els microcrèdits, dirigit a persones amb dificultats per accedir al crèdit bancari tradicional, com els que atorga el banc social de CaixaBank, MicroBank.

El pòdcast, que tindrà durant 2024 dotze capítols dedicats, cadascun d'ells, a una temàtica específica, abordarà qüestions com l'estalvi, el procés de compra d'un habitatge, les inversions sostenibles o la inclusió financera, entre altres. Els sis primers capítols de “Finances amb EFE”, que tindran una periodicitat quinzenal, amb publicació en dimarts, s'emetran entre abril i juny en els canals d'àudio d'EFE (Spotify, Ivoox, Amazon i iTunes) i CaixaBank, mentre que els altres sis es llançaran durant el segon semestre de l'any 2024.

Escolta el tercer pòdcast aquí:

Spotify

Spreaker

iVoox

Pots veure el primer episodi aquí i el segon aquí

 

NOTÍCIES RELACIONADES