Nota de premsa

El pódcast “Finaces amb EFE”, creat per l’agència EFE amb el suport de CaixaBank, explica les Claus per sol·licitar una hipoteca

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Finances amb EFE.

• El segon episodi se centra en una de les grans decisions financeres en la vida d’una persona: sol·licitar un crèdit per tenir un habitatge en propietat.

• “Finances amb EFE”, una iniciativa creada per l’agència EFE, amb el suport de CaixaBank, analitza qüestions bàsiques relacionades amb la gestió de les finances personals amb l’objectiu de difondre informació que ajudi a les persones a prendre millors decisions econòmiques.

 

CaixaBank i EFE han publicat avui el segon capítol del pòdcast sobre educació financera “Finances amb EFE”, una iniciativa amb la qual totes dues entitats busquen elevar el coneixement dels ciutadans sobre conceptes i processos financers i donar resposta a aquelles preguntes més habituals en la gestió de les finances personals i ajudar a prendre les millors decisions amb els seus diners.

El segon capítol del pòdcast “Finances amb EFE” es titula “Així funciona una hipoteca” i tracta sobre la manera d’aconseguir un desig de bona part de la població: tenir un habitatge en propietat. En la majoria dels casos, per això es necessita una hipoteca, un préstec vinculat a l’habitatge que se signa a llarg termini. Es tracta d’una de les grans decisions financeres en la vida d’una persona i un dels termes més utilitzats en les finances quotidianes.

En aquest episodi s’aborden algunes de les claus a l’hora de contractar un préstec hipotecari i condicions sobre aquesta matèria que no sempre es coneixen bé o no es tenen en compte.

Un equip de periodistes especialitzats en matèria financera de l’agència EFE explica la importància de comptar amb una planificació i uns objectius d’estalvi per plantejar un pressupost.

El pòdcast, que tindrà durant 2024 dotze capítols dedicats, cadascun d’ells, a una temàtica específica, abordarà qüestions com l’estalvi, el procés de compra d’un habitatge, les inversions sostenibles o la inclusió financera, entre altres. Els sis primers capítols de “Finances amb EFE”, que tindran una periodicitat quinzenal, amb publicació en dimarts, s’emetran entre abril i juny en els canals d’àudio d’EFE (Spotify, Ivoox, Amazon i iTunes) i CaixaBank, mentre que els altres sis es llançaran durant el segon semestre de l’any 2024.

Escolta el segon pòdcast aquí:

Spotify

Spreaker

iVoox

Pots veure el primer episodi aquí