Nota de premsa

Marta Noguer, nova directora de Relació amb Inversors i Accionistes de CaixaBank

Nomenament en l’àrea Financera

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Marta Noguer, directora de Relació amb Inversors i Accionistes, i Edward O'Loghlen, director de Finances de CaixaBank Payments & Consumer.

• Substitueix en el càrrec a Edward O’Loghlen, qui ha estat proposat com a director de Finances de CaixaBank Payments & Consumer.

 

El Comitè de Direcció de CaixaBank ha nomenat a Marta Noguer nova directora de Relació amb Inversors i Accionistes. La fins ara directora d'Informació Financera al Mercat substitueix en el càrrec a Edward O'Loghlen, que serà proposat com a nou director de Finances de CaixaBank Payments & Consumer.

Marta Noguer és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i doctora en Economia per la Universitat de Colúmbia, a Nova York (EUA). Abans d'incorporar-se a Relació amb Inversors, va ser directora d'Economia Internacional al Servei d'Estudis de “la Caixa” (actualment, CaixaBank Research), professora en Queen’s University Business School (Kingston, Canadà) i professora en el departament d'Economia de la Universitat de Ryerson (Toronto, Canadà).

Al seu torn, Edward O’Loghlen ha estudiat Ciències Empresarials Europees a ICADE, va obtenir un MBA d'IMD (Suïssa) i la General Management Program de Harvard Business School. Es va incorporar al Grup CaixaBank el 2007, i des del 2011 ha estat responsable de la relació amb inversors.  Amb anterioritat va ser director de Banca Corporativa a Catalunya i, prèviament, director d'Àrea de Desenvolupament Internacional, tenint com a responsabilitat la creació i gestió de la xarxa internacional del banc. En etapes prèvies, havia treballat a Banco Santander, ING, Barclays i IFC (Banc Mundial).

Relació amb Inversors i Accionistes

A través de l'àrea de Relació amb Inversors i Accionistes, CaixaBank treballa per correspondre a la confiança que aquests han dipositat en l'entitat i, en la mesura del possible, atendre les seves necessitats i expectatives. Per fer-ho, s'ofereixen eines i canals per facilitar la seva implicació i comunicació en el Grup, així com l'exercici dels seus drets com a propietaris.

Així, el 2022 es van celebrar 492 reunions amb inversors institucionals nacionals i estrangers, i 16 trobades específiques sobre temàtica ASG. Igualment, directius de CaixaBank van explicar de primera mà als accionistes els resultats i la informació corporativa més rellevant, en unes sessions que van comptar amb l'assistència de 2.464 persones.

CaixaBank Payments & Consumer

Per la seva banda, CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat especialitzada en finançament al consum i mitjans de pagament. La companyia és líder en pagament amb targeta en el mercat ibèric, amb un parc de 32,2 milions d'unitats comercialitzades i una quota per facturació en compres del 30,7%. A Espanya, gestiona un crèdit viu de més de 9.000 milions d'euros. 

CaixaBank Payments & Consumer engloba 18 societats relacionades amb el món del consum i del pagament, filials 100% o participades amb socis estratègics, amb l'objectiu d'accelerar i ampliar les capacitats de CaixaBank.

 

NOTÍCIES RELACIONADES