Nota de premsa

Mª Luisa Martínez Gistau s’ incorpora com a membre de Page, l’associació de professionals de la comunicació líder a nivell global

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Mª Lluïsa Martínez Gistau, directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank.

• La Junta Directiva de l’Arthur W. Page Society ha aprovat per unanimitat la filiació de la directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank.

 

Mª Lluïsa Martínez Gistau, directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank, s’ha incorporat com a membre de Page (Arthur W. Page Society) l'associació líder a nivell global de professionals senior del sector de la comunicació. La seva Junta Directiva ha aprovat per unanimitat la filiació de Martínez Gistau, que es converteix en un dels quatre directius espanyols de la comunicació corporativa a formar part de la reconeguda associació internacional.

“És un privilegi poder formar part d’una institució tan prestigiosa com Page, col·laborar estretament amb els dircoms de les principals institucions a nivell mundial i contribuir des de CaixaBank a posar en valor la funció de la comunicació corporativa”, reconeix Mª Lluïsa Martínez Gistau. D’altra banda, “en un món tan incert com el present, fa falta una reflexió profunda sobre el valor estratègic de les relacions públiques i la comunicació corporativa. La reputació, la confiança i la transparència són valors corporatius essencials sobre els quals afermar la relació de les companyies amb la societat. Tinc la certesa que Page és una institució idònia per nodrir i enriquir aquest debat”, conclou.

Page està formada per una comunitat de gairebé 800 líders de la comunicació corporativa i les relacions públiques a nivell mundial. Els seus membres són responsables de comunicació de les principals companyies i organitzacions sense ànim de lucre globals, directius de les agències de relacions públiques més importants del món i distingits acadèmics d’escoles de negocis i comunicació. La missió de Page és enfortir el lideratge dels directors de comunicació a través d’un entorn d’aprenentatge dinàmic basat en els estàndards professionals més alts per millorar la comprensió, la pràctica i l’ensenyament de la comunicació corporativa.

Page rep aquest nom en honor a Arthur W. Page, qui va exercir el càrrec de vicepresident de relacions públiques de l’American Telephone and Telegraph Company des de l’any 1927 fins a l’any 1946. Page va ser el primer executiu de relacions públiques a formar part de la Junta Directiva d’una gran corporació pública i va establir les bases del paper estratègic actual dels directors de comunicació dins de les empreses.

<p">Mª Lluïsa Martínez Gistau ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l’àmbit de la gestió de la comunicació corporativa. És llicenciada en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un Programa d’Alta Direcció d’Empreses (PADE) del IESE. Després de gairebé quatre anys en l’agència LLYC (Llorente & Cuenca), on va dirigir l’oficina de Barcelona, va iniciar la seva carrera professional en “la Caixa” l’any 2001 per dirigir la relació amb els mitjans de comunicació. L’any 2008, va ser nomenada directora de l’àrea de Comunicació, amb responsabilitats en tasques de comunicació corporativa i en la gestió institucional amb els mitjans de comunicació, i l’any 2014 va passar a ser directora Corporativa de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC de CaixaBank.

L’any 2016 la van nomenar directora Executiva amb responsabilitat sobre les mateixes àrees i des de llavors és membre del Comitè de Direcció de CaixaBank. A l’abril del 2021 va ser nomenada directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank. Actualment també ocupa el càrrec de presidenta d’Autocontrol (organisme de referència en l’autoregulació de la indústria publicitària a Espanya), presidenta de Dircom Catalunya i membre de la junta directiva de Dircom nacional, i és vicepresidenta de Corporate Excellence i Fundacom.

 

NOTÍCIES RELACIONADES