Nota de premsa

L’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà disposarà de vehicles per als seus projectes solidaris gràcies a la col·laboració de Fundació “la Caixa” i el concessionari Nikko Center

En el marc de “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer per canalitzar el suport econòmic de la Fundació “la Caixa” i d'empreses o particulars sensibles davant les dificultats dels més vulnerables

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El director de banca d’insticions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià, el director comercial de Nikko Center, Antoni Perez, i la gerent de l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà, Ester Comella

L’acció correspon a la modalitat “Mobilitat Solidària”, dirigida a permetre la renovació de vehicles a les entitats socials.

• Amb aquesta aportació, l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà podrà facilitar els desplaçaments dels empleats amb discapacitat intel·lectual de la bugaderia del Centre Especial “Taller Coloma”.

La Fundació “la Caixa”, en col·laboració amb CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 20.000 euros perquè l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà disposi d’una furgoneta per desenvolupar la seva labor en benefici de les persones amb discapacitat.

L'acció s'emmarca en el programa “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació “la Caixa” i els suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

Aquest nou vehicle amb plataforma permetrà millorar el procés de recollida de roba bruta i entrega de roba néta de la bugaderia del Centre Especial d’Ocupació “Taller Coloma”, actualment 27 persones. Indirectament, se’n beneficiaran les 430 persones que aten anualment l’entitat, ja que amb la compra d’aquest vehicle s’ajudarà a millorar l’eficència de l’organització.

La col·laboració realitzada a Berga pertany a la modalitat “Mobilitat Solidària”, que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una aportació de la Fundació “la Caixa” de 20.000 euros  i la col·laboració de Nikko Center per facilitar a l'entitat l'adquisició del vehicle.

A l'acte de lliurament, que ha tingut lloc a les instal·lacions de l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà, hi ha assistit el director de banca d’insticions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià, el director comercial de Nikko Center, Antoni Perez, i la gerent de l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà, Ester Comella

Sobre l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà

L’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà dins del seu Centre Especial de Treball té una bugaderia amb l’objectiu de generar llocs de treball per persones amb discapacitat intel·lectual.

Sobre consessionari Nikko Center

Grup Nima és una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència al sector de l’automòbil, amb la xarxa de concessionaris oficials de Nissan, Ford, Audi, Volvo, Volkswagen i Hyndai, líder a Catalunya.

El principal objectiu de Nikko Center és oferir un tracte de màxima qualitat i excel·lència al servei. D’aquesta manera, s’ofereix la millor experiència de compra de cotxe per tots els nostres clients.

Per l’alta competitivitat del sector de l’automoció, Nikko Center està en constant formació, renovació i innovació d’idees, per poder brindar als nostres clients una experiència diferent.

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, varen arribar a més de 6.900 entitats per posar en marxa més de 8.500 projectes.

La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D'aquesta forma, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació “la Caixa” en favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, els majors i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya.

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES