Nota de premsa

La Fundació Red Madre Toledo disposarà de material a mares i nadons en risc d'exclusió social gràcies a la col·laboració de la Fundació "la Caixa" i Grup Alonso Pineda

En el marc de "Fórmula Solidària", una iniciativa de CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer per canalitzar el suport econòmic de la Fundació "la Caixa" i d'empreses o particulars sensibles davant les dificultats dels més vulnerables

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Aguantant el xec estan Ana Pérez, presidenta de Red Madre Toledo i Alfonso Ortega, director d’àrea de negoci de CaixaBank a Toledo. A més, els acompanyen, Ángel Alonso, gerent del Concessionari Alonso Pineda, Yolanda Arenas, delegada dels voluntaris de CaixaBank a Castilla La Mancha, César Jimeno, responsable d’acció social de CaixaBank a Castilla -La Mancha, Elena Viñuales, voluntària de Red Madre Toledo i Rosa Martín, organitzadora per part de Red Madre Toledo.

• Gràcies a aquesta aportació, la Fundació Red Madre Toledo, podrà garantir ajudes materials a les mares i nadons que es troben en situació de vulnerabilitat.

La Fundació "la Caixa" i el Grup Alonso Pineda en col·laboració amb CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 5.800 euros perquè la Fundació Xarxa Mare Toledo pugui disposar de material d'ajuda a mares i nadons que es troben en risc d'exclusió social.

L'acció s'emmarca en el programa "Fórmula Solidària", una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació "la Caixa" i els suma a les aportacions d'empreses i particulars, com en aquest cas són Grup Alonso Pineda i CaixaBank Payments & Consumer, amb l'objectiu d'ajudar a fer que les entitats socials disposin dels mitjans materials per seguir treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

Gràcies a la donació, la Fundació Xarxa Mare Toledo, l'objectiu és oferir atenció a dones embarassades, mares i nadons que es troben en risc d'exclusió social, podrà garantir ajudes materials a les usuàries, com llet materna, llet de vaca, potets, cereals, productes frescos, bolquers i útils de neteja. A més, la Fundació podrà facilitar també roba per a les primeres postes dels nadons.

Per la seva banda, aquesta iniciativa permet al Grup Alonso Pineda continuar el seu projecte en matèria de responsabilitat social i reafirmar el seu compromís amb la societat.

A l'acte de lliurament, que ha tingut lloc al concessionari Alonso Pineda a Toledo, han assistit Ángel Alonso, Gerent d’Alonso Pineda a Toledo, Ana María Pérez, Presidenta de la Fundació Red Madre Toledo, Alfonso Ortega, director d’àrea de negoci de CaixaBank a Toledo,  Yolanda Arenas, presidenta dels Voluntaris "la Caixa" a Castella -La Manxa y César Jimeno, responsable d’acció social de CaixaBank a Castella -La Manxa.

Sobre Grup Alonso Pineda

El Grup Alonso Pineda neix el 1987 per a representar la marca BMW a la província de Toledo. Des del primer moment, hem comptat amb un equip de professionals altament qualificats per poder mantenir la qualitat i els estàndards que requereix aquesta firma premium.

Després de l'adquisició de MINI per part de BMW Group, el Grup Alonso Pineda es converteix en el taller autoritzat de MINI a Toledo. Des d'octubre de l'any 2013 som servei 'BMW i', la submarca per a automòbils respectuosos amb el medi ambient i altament tecnològics, únic a la província de Toledo i de tota Castella-la Manxa.

En aquest últim any el Grup Alonso Pineda, s'ha convertit en el concessionari oficial FCA, que abasta les marques Alfa Romeo, JEEP, Abarth, FIAT i FIAT Professional. Es tracta del concessionari oficial de vehicles nous, seminous i d'ocasió més gran a la província de Toledo.

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot donar suport a la Fundació "la Caixa" en la seva tasca social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. En 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport algun projecte social. 

La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D'aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació "la Caixa" a favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, la gent gran i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació "la Caixa" ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia. 

Sobre CaixaBank Payments & Consumer 

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya. 

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES