Nota de premsa

La Fundació Andrés Olivares disposarà d'un vehicle per al transport de malalts crònics complexos gràcies a la col·laboració de Fundació "la Caixa" i el grup Safamotor

En el marc de "Fórmula Solidària", una iniciativa de CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer per canalitzar el suport econòmic de la Fundació "la Caixa" i d'empreses o particulars sensibles davant les dificultats dels més vulnerables

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
D'esquerra a dreta: Àngel Quadrat, Juan Ignacio Zafra, Andrés Olivares i Juan José Montero

• L'acció correspon a la modalitat "Mobilitat Solidària", dirigida a permetre la renovació de vehicles a les entitats socials.

• Amb aquesta aportació, la Fundació Andreu Olivares facilitarà els desplaçaments als malalts de la Unitat de Cures Crònics Complexos de l'Hospital Matern Infantil de Màlaga i les seves famílies.


La Fundació "la Caixa" i el Grup Safamotor, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 17.000 euros perquè la Fundació Andrés Olivares disposi d'un vehicle adaptat per facilitar els desplaçaments dels malalts de la Unitat de Cures Cròniques Complexos de l'Hospital Matern Infantil de Màlaga i les seves famílies. En concret, aquesta acció forma part del programa "Estem al teu costat", amb el qual la institució malaguenya pretén millorar la qualitat de vida dels pacients pediàtrics de la unitat, oferint una atenció especialitzada en matèria de treball social, psicologia, logopèdia i fisioteràpia.

La iniciativa s'emmarca en el programa "Fórmula Solidària", una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació "la Caixa" i els suma a les aportacions d'empreses i particulars, com Grup Safamotor i CaixaBank Payments & Consumer, amb l'objectiu d'ajudar a fer que les entitats socials disposin dels mitjans materials per seguir treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

El lliurament del vehicle ha tingut lloc a les instal·lacions de Safamotor a Màlaga i forma part de la modalitat "Mobilitat Solidària", que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els necessiten amb urgència.

A l’acte d’entrega han assistit el director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Múrcia, Juan Ignacio Zafra; el director general de Safamotor, Ángel Cuadrado; el director suroriental negoci Vendors de CPC, Juan José Montero i el propi Andrés Olivares, en representació de la fundació que porta el seu nombre.

Sobre la Fundació Andrés Olivares

La Fundació Andrés Olivares atén des de l'any 2010 a nens malalts amb càncer a la província de Màlaga. Fa tres anys va ampliar la seva atenció a nens amb altres patologies cròniques i l'any 2019 va incorporar als seus serveis als usuaris derivats de la Unitat de Cures Crònics Complexos de l'Hospital Matern Infantil de Màlaga, de manera que actualment ofereix atenció especialitzada a infants amb malalties oncològiques i a nens i adolescents amb aquestes malalties cròniques, i a les seves respectives famílies.

Sobre el Grupo Safamotor

El Grup Safamotor aglutina els concessionaris oficials de Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, CUPRA, Porsche, BMW, BMW Motorrad, MINI, Nissan, Mitsubishi i Suzuki a la província de Màlaga, amb instal·lacions a Màlaga Capital, Fuengirola, Mijas i Marbella. També desenvolupa la seva activitat a Còrdova amb Volkswagen i Audi i a Almeria amb el grup BMW.

Es tracta d'una organització empresarial que porta prestant els seus serveis des de fa 40 anys.

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot donar suport a la Fundació "la Caixa" en la seva tasca social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. En 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport algun projecte social. 

La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D'aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació "la Caixa" a favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, la gent gran i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació "la Caixa" ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia. 

Sobre CaixaBank Payments & Consumer 

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya. 

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES