Nota de premsa

Josep Mª González, nou director territorial de CaixaBank a Catalunya

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Josep Mª González, nou director territorial de CaixaBank a Catalunya.

• El nou responsable del banc a Catalunya substitueix a Jaume Masana, que ocuparà el càrrec de director de negoci de CaixaBank.

• González gestionarà l’activitat de les més de 400 oficines de l’entitat a la demarcació de Girona, Tarragona, Lleida, i a les comarques del Bages, Berguedà i Osona, de la província de Barcelona.

 

Josep Mª González ha estat nomenat nou director territorial de CaixaBank a Catalunya, en substitució de Jaume Masana, que ocuparà el càrrec de director de Negoci de l’entitat i s’incorporarà al seu Comitè de Direcció.

Nascut a Girona l’any 1969, Josep Mª González, llicenciat en Ciències Empresarials i MBA a Esade, compta amb més de 30 anys d’experiència en el sector financer, havia ocupat fins ara el càrrec de director comercial de la xarxa d’oficines de CaixaBank a Girona i la Catalunya Central. Gonzalez ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat des de que es va incorporar el 2014 i, anteriorment, a Caixa Catalunya.

La Direcció Territorial Catalunya engloba les províncies de Lleida, Tarragona i Girona, i les comarques del Bages, Osona i Berguedà, de la província de Barcelona, i agrupa el negoci de les més de 400 sucursals del banc repartides en aquest territori, que atenen més de 1,5 milions de clients, amb uns actius gestionats de més de 60.000 milions d’euros i una quota de mercat del 60% en particulars i del 55% en empreses.

 

NOTÍCIES RELACIONADES