Nota de premsa

José Ignacio Goirigolzarri defensa que “necessitem una societat” que valori el compromís, la iniciativa i l'emprenedoria

Durant el lliurament dels ‘X Premis Talent Jove’ del diari ‘Levante’

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
José Ignacio Goirigolzarri, en el X Premi Talent Jove del diari Levante-EMV

• El president de CaixaBank assegura que una societat que no valori les actituds que representen els joves “està retallant el seu futur”.

• Goirigolzarri defensa que “l'inconformisme” de les noves generacions “fa millorar la societat” i assegura que empreses i mitjans de comunicació tenen un paper “molt important per posar en valor aquests principis”.

• Es mostra “convençut” que aquesta societat pot fer “coses magnífiques si pensem en les coses que ens uneixen i ens oblidem de les coses que ens desuneixen”.

El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, ha defensat aquest dimecres que “necessitem que la societat valori el tipus de valors i actituds” que representen els joves i els ha traslladat que “aquestes actituds” de compromís, d'iniciativa i d'emprenedoria “són les que milloren la societat”. “Una societat que no valori aquest tipus de qüestions està retallant el seu futur”, ha reconegut.

Goirigolzarri s'ha expressat en aquests termes durant el lliurament dels ‘X Premis Talent Jove’ que el diari ‘Levante-EMV’ ha celebrat a l'edifici de CaixaForum de València i en què han participat, entre d'altres, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa.

El president de CaixaBank ha recordat que, durant els últims deu anys, la societat ha estat capaç d'afrontar una profunda i llarga crisi econòmica, i de deixar endarrere amb molt esforç una pandèmia mundial, al mateix temps que s'ha enfrontat amb una guerra a Europa, un succés que ha qualificat de “tremendament dolorós”.

 

“Si algú pren una certa perspectiva d'aquests deu anys, arriba a la conclusió que la societat espanyola i la valenciana han respost extraordinàriament davant uns esdeveniments tan complexos i això és important per pensar en el futur, perquè estic convençut que aquesta societat pot fer coses magnífiques, especialment, si pensem en les coses que ens uneixen i ens oblidem de les coses que ens desuneixen”, ha reconegut.

A més, el president de CaixaBank ha defensat que l'inconformisme de les noves generacions, que implica “pensar que la vida és perfectible” i “val la pena canviar-la a millor”, és el que fa “millorar la societat”. “L'inconformisme cerca transformar la realitat” i “condueix a l'acció”, ha traslladat als finalistes de la desena edició dels ‘Premis Talent Jove’.

Així mateix, ha traslladat a “les empreses i als mitjans de comunicació” que tenen “un paper molt important” amb l'objectiu de “posar en valor aquests principis i aquests valors i, en definitiva, l'emprenedoria en qualsevol activitat de la vida”.

 

NOTÍCIES RELACIONADES