Nota de premsa

imagin inaugura imaginLAND, el seu espai en el metavers

Amb una programació de continguts que s’actualitzarà regularment

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
L´imaginCafé ha habilitat al seu espai físic un corner dedicat al metavers

• El primer esdeveniment, un concert del grup Marlon gravat en format multicàmera 360º, ja es pot gaudir com a experiència immersiva des del metavers.

• L’usuari no sols pot gaudir de l’actuació, sinó també viure el concert des de diferents perspectives i, fins i tot, accedir al ‘backstage’.

• El salt al metavers reforça a imagin com a referent digital i reafirma la seva aposta per posar la innovació al servei de l’experiència dels usuaris.

 

imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank, ha inaugurat imaginLAND, el seu espai en el metavers. Els imaginers, així com tot aquell que estigui interessat en el món de la realitat virtual, ja tenen a la seva disposició els primers continguts creats per imagin per gaudir-los com a experiència immersiva.

Avui, a l’imaginCafé de Barcelona, s'ha presentat oficialment imaginLAND, que s'ha modelat a semblança d'aquest espai cultural d’imagin a la ciutat comtal. Com el seu homòleg físic, imaginLAND també comptarà amb una programació periòdica de continguts vinculats a la creativitat, la tecnologia i la sostenibilitat, encara que, en el seu cas, adaptats a l'entorn 3D.

El contingut inaugural, un concert del grup Marlon, ja està disponible en el metavers de la plataforma Decentraland (concretament, en la Forrest Plaza, parcel·la 8,68, un dels punts més concorreguts). Qui accedeixi a aquest punt a través dels seus dispositius digitals podrà gaudir d’una recreació del directe del grup gravada amb avançada tecnologia 360º i amb modelització 3D. L’usuari no sols pot veure l’actuació i escoltar la música, sinó que podrà viure el concert des de diferents perspectives: des de la platea, des del backstage i fins i tot en el mateix escenari. L’experiència resulta plenament immersiva si es visualitza utilitzant unes ulleres de realitat virtual.

El concert romandrà disponible durant els pròxims mesos, a la disposició de qualsevol interessat que accedeixi a ell. Mensualment, imagin crearà nous continguts per al metavers i els usuaris registrats, els imaginers, tindran l’avantatge de saber amb antelació quines seran les següents novetats a aparèixer a imaginLAND.

El salt d’imagin al metavers és un dels projectes clau per a la plataforma en aquest any 2022. Amb la creació d’imaginLAND, imagin es converteix en la primera fintech europea amb presència activa en el món virtual.

imaginCafé 3.0

A través d’aquest projecte, imaginCafé continua evolucionant i traspassant les fronteres del físic. L’espai, que es va posar en marxa l’any 2017 com un lloc per promoure iniciatives vinculades a la tecnologia i les indústries creatives, i que des dels seus inicis tots els continguts s’han traslladat també a l’àmbit online, ara va més enllà i utilitzarà el metavers per permetre que els usuaris puguin gaudir de les experiències d’una manera immersiva des de qualsevol lloc.

Amb l’objectiu de continuar potenciant la interrelació entre l’espai físic, l’entorn digital i el virtual, l’imaginCafé ha habilitat un corner en el seu espai físic dedicat al metavers des d’on tots els visitants podran gaudir de l’experiència en imaginLAND a través d’ulleres de realitat virtual. A més, els canals digitals i xarxes socials d’imagin continuaran difonent els continguts de l’imaginCafé, tant en la seva versió física com virtual.

imagin, referent digital amb la innovació al servei dels usuaris

Amb imaginLAND, imagin reforça el seu posicionament com a referent digital i la seva aposta per posar la innovació al servei dels usuaris amb l’objectiu de continuar millorant la seva experiència.

L’esperit innovador d’imagin no sols es trasllada a través de l’operativa 100% digital dels seus serveis, sinó també des d’un punt de vista de concepte. imagin s’ha consolidat com una plataforma que va més enllà de la seva naturalesa com a player financer i s’ha convertit en una comunitat de referència generadora de continguts digitals amb focus en l’estil de vida.

A més de la pròpia oferta de continguts, gràcies al seu model de negoci d'innovació oberta (open platform), imagin continua apostant per incorporar productes i tecnologies de tercers a través de col·laboracions i partnerships amb altres fintech o start-ups. En l’últim any imagin ha tancat acords per oferir als seus usuaris experiències i avantatges especials integrats en la pròpia app amb partners com Booking, Nike, Airbnb, Hoteles.com, TUI i Zalando, entre altres. A més, imagin ha integrat en la seva plataforma les tecnologies de start-ups com Earthly, per ajudar els usuaris a compensar les seves emissions de CO2 i Bankify, el component social “Like&Share” que fomenta la interacció dels imaginers amb els continguts disponibles en l’app així com la interacció entre els diferents usuaris de la comunitat.

3,7 milions de imaginers

imagin és una plataforma d’estil de vida impulsada per CaixaBank que ofereix serveis digitals, financers i no financers, que ajuden als seus usuaris, majoritàriament joves menors de 30 anys, en la seva vida diària i en els seus projectes de futur. Actualment compta amb una comunitat de 3,7 milions d’usuaris, una xifra en continu creixement gràcies a l’àmplia oferta de continguts i serveis –bona part, d’accés gratuït-, la facilitat de registre i la creació de diversos nivells de vinculació, que, a diferència dels bancs tradicionals, no necessàriament impliquen l’alta com a client financer.

Els continguts digitals d’imagin s’organitzen entorn a sis grans verticals: música (imaginMusic), videojocs (imaginGames), tendències (imaginCafé), tecnologia (imaginShop), sostenibilitat i solidaritat (imaginPlanet). Així mateix, imagin ofereix experiències i avantatges especials en àmbits com els viatges o la mobilitat urbana.

A més, l’aplicació imagin desenvolupa una oferta de productes financers per cobrir les necessitats d’estalvi i de finançament dels joves que han entrat en l’edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes d’estil de vida. En aquest sentit, imagin manté les característiques que li han convertit en líder bancari per al públic jove: operativa mobile only (els serveis es presten exclusivament a través de l’app, sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per a l’usuari i amb un llenguatge propi, senzill i clar, especialment adequat per a una comunicació directa amb els joves.

 

NOTÍCIES RELACIONADES