Nota de premsa

imagin fa el salt al metavers i es converteix en la primera fintech europea en el món virtual

En la seva ferma aposta per la innovació disruptiva

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
El salt d’imagin al metavers es materialitzarà, en una primera fase, a través de la versió virtual de l´imaginCafé.

• A través d’imaginLAND, el projecte d’imagin en el metavers, la plataforma oferirà continguts i experiències immersives a la seva comunitat d’usuaris.

• imaginLAND comptarà amb una programació de continguts vinculats a la cultura, la creativitat, la tecnologia i la sostenibilitat, i s’inaugurarà amb un concert de Marlon que es gravarà en format multicàmera 360º.

• Amb aquesta nova fita, imagin consolida el seu posicionament com a referent digital i reafirma la seva aposta per posar la innovació al servei de l’experiència dels usuaris.

 

imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank, desembarcarà en els pròxims dies en el metavers a través d’imaginLAND, el projecte a través del qual la plataforma realitzarà iniciatives a l’univers de realitat virtual i que estarà disponible per a tota la seva comunitat d’usuaris. A través d’imaginLAND, s’oferiran experiències immersives als més de 3,7 milions d’imaginers, que trobaran en el metavers un nou entorn on gaudir dels continguts d’imagin. Amb la creació d’imaginLAND, imagin es converteix en la primera fintech europea amb presència activa al món virtual.

El salt d’imagin al metavers, un dels projectes clau per a la plataforma en aquest any 2022, es materialitzarà, en una primera fase, a través de la versió virtual de l´imaginCafé, l’espai físic que imagin té al centre de Barcelona, on s’ofereixen continguts vinculats a la cultura, la creativitat, la tecnologia i la sostenibilitat. Amb l’objectiu de traslladar aquest concepte al metavers, imagin compta amb un espai propi a la realitat virtual on ha replicat i modelat en 3D l’imaginCafé. Des d’aquest espai en 3D, que forma part de la plataforma virtual Decentraland, els usuaris podran gaudir i interactuar amb les experiències immersives que s’oferiran. L’espai a la plataforma Decentraland es troba a un dels districtes més concorreguts d’aquest metavers, a Forrest Plaza (parcel·la 8,68), i els usuaris podran accedir des dels seus dispositius digitals a través d’un link o codi QR.

Un concert en el metavers, primer contingut d’imaginLAND

La inauguració d’imaginLAND es durà a terme a través de la música, una de les verticals de continguts que imagin ofereix als seus usuaris. El pròxim 8 d’abril tindrà lloc a Barcelona un concert de Marlon, un dels grups del pop nacional actual amb major projecció, que es gravarà en format multicàmera 360º per convertir-se en el primer contingut d’imagin en el metavers.

A partir del 28 d’abril, el concert de Marlon estarà disponible a la versió virtual del imaginCafé en imaginLAND. Els usuaris, a través dels dispositius digitals, podran assistir al concert des del metavers i viure una experiència plenament inmersiva a la realitat virtual.

Els continguts d’imaginLAND es renovaran amb periodicitat mensual i aniran evolucionant en els pròxims mesos a mesura que imagin vagi desenvolupant noves experiències i serveis virtuals.

imaginCafé 3.0

A través d'aquest projecte, imaginCafé continua evolucionant i traspassant les fronteres del físic. L'espai, que es va posar en marxa l’any 2017 com un lloc per promoure iniciatives vinculades a la tecnologia i les indústries creatives, i que des dels seus inicis tots els continguts s'han traslladat també a l'àmbit online, ara va més enllà i utilitzarà el metavers per permetre que els usuaris puguin gaudir de les experiències d'una manera immersiva des de qualsevol lloc.

Amb l'objectiu de continuar potenciant la interrelació entre l'espai físic, l'entorn digital i el virtual, l´imaginCafé comptarà amb un corner en el seu espai físic dedicat al metavers des d’on tots els visitants podran gaudir de l’experiència en imaginLAND a través d’ulleres de realitat virtual. Al seu torn, els canals digitals i xarxes socials d’imagin continuaran difonent els continguts de l’imaginCafé, tant en la seva versió física com virtual.

En l’univers del metavers, a més de l’espai experiencial a Decentraland, imagin també compta amb un terreny virtual en la plataforma virtual de realitat augmentada OVR, on també ha ubicat la seva imaginCafé.

imagin, model d’innovació

Amb imaginLAND, imagin reforça el seu posicionament com a referent digital i la seva aposta per posar la innovació al servei dels usuaris amb l’objectiu de continuar millorant la seva experiència. L’esperit innovador d’imagin no sols es trasllada a través de l’operativa 100% digital dels seus serveis, sinó també des d’un punt de vista de concepte. imagin s’ha consolidat com una plataforma que va més enllà de la seva naturalesa com a player financer i s’ha convertit en una comunitat de referència generadora de continguts digitals amb focus en l’estil de vida.

A més de la pròpia oferta de continguts, gràcies al seu model de negoci d’innovació oberta (open platform), imagin continua apostant per incorporar productes i tecnologies de tercers a través de col·laboracions i partnerships amb altres fintech o start-ups. En l’últim any imagin ha tancat acords per oferir als seus usuaris experiències i avantatges especials integrats en la pròpia app amb partners com Booking, Nike, Airbnb, Hoteles.com, TUI i Zalando, entre altres. A més, imagin ha integrat en la seva plataforma les tecnologies de start-ups com Earthly, per ajudar els usuaris a compensar les seves emissions de CO2 i Bankify, el component social “Like&Share” que fomenta la interacció dels imaginers amb els continguts disponibles en l’app així com la interacció entre els diferents usuaris de la comunitat.

3,7 milions d’imaginers

imagin és una plataforma d’estil de vida impulsada per CaixaBank que ofereix serveis digitals, financers i no financers, que ajuden als seus usuaris, majoritàriament joves menors de 30 anys, en la seva vida diària i en els seus projectes de futur. Actualment compta amb una comunitat de 3,7 milions d’usuaris, una xifra en continu creixement gràcies a l’àmplia oferta de continguts i serveis –bona part, d’accés gratuït-, la facilitat de registre i la creació de diversos nivells de vinculació, que, a diferència dels bancs tradicionals, no necessàriament impliquen l’alta com a client financer.

Els continguts digitals d’imagin s’organitzen entorn a sis grans verticals: música (imaginMusic), videojocs (imaginGames), tendències (imaginCafé), tecnologia (imaginShop), sostenibilitat (imaginPlanet) i solidaritat (imaginChangers). Així mateix, imagin ofereix experiències i avantatges especials en àmbits com els viatges o la mobilitat urbana.

A més, l’aplicació imagin desenvolupa una oferta de productes financers per cobrir les necessitats d’estalvi i de finançament dels joves que han entrat en l’edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes d’estil de vida. En aquest sentit, imagin manté les característiques que li han convertit en líder bancari pel públic jove: operativa mobile only (els serveis es presten exclusivament a través de l’app, sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per a l’usuari i amb un llenguatge propi, senzill i clar, especialment adequat per a una comunicació directa amb els joves.

Vídeo imaginLand

 

NOTÍCIES RELACIONADES