Nota de premsa

Forbes premia a Mª Lluïsa Martínez Gistau com a millor directora de comunicació d’Espanya

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank; Mª Lluïsa Martínez Gistau, directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank; Andrés Rodríguez, editor i director de Forbes Espanya; Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank.

• El Premi Forbes Best Dircom 2021 reconeix el treball d'aquells professionals que més han destacat en l'àmbit de la comunicació corporativa en l'últim any.

• La directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank va assenyalar que és “un reconeixement al model de comunicació del banc, que es guia en el dia a dia per criteris com la rigorositat, el compromís, la capacitat de treball i l'esperit de servei”.

 

Mª Lluïsa Martínez Gistau, directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank, ha rebut el Premi Forbes Best Dircom 2021, un guardó que reconeix el treball d’aquells professionals que més han destacat en l’àmbit de la comunicació corporativa en l’últim any.

Martínez Gistau, acompanyada del president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, i del conseller delegat de l’entitat, Gonzalo Gortázar, ha recollit el premi de la mà d’Andrés Rodríguez, editor i director de Forbes Espanya. A l’acte de lliurament, celebrat a l’Hotel Rosewood Villa Magna de Madrid, també han acudit directius de comunicació de grans empreses i agències espanyoles.  

“Em sento emocionada i molt agraïda per aquest reconeixement que rebo en nom de CaixaBank i, sobretot, com una peça més de l'equip de professionals de la direcció de Comunicació i Relacions Institucionals que hem participat en la integració entre CaixaBank i Bankia des de setembre de l’any 2020”, ha destacat Mª Lluïsa Martínez Gistau, qui va agrair al president i CEO del banc “el seu suport incondicional a la funció de comunicació”.

La directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank ha explicat que el premi també suposa “un reconeixement al model de comunicació de CaixaBank, que es guia en el dia a dia per criteris com la rigorositat, el compromís, la capacitat de treball i l'esperit de servei". De cara al futur, Martínez Gistau ha destacat que “un dels criteris que regeix la nostra labor és la voluntat de canvi constant, d'anticipar-nos i adaptar-nos a aquest. El canvi no sols és important i necessari. És la clau que permet a les organitzacions líders mantenir la seva posició i continuar creixent de manera sostenible”. En aquest sentit, ha afegit que “en el nostre cas, aquesta voluntat de canvi cap a un model de comunicació del segle XXI té com a objectiu guanyar en rellevància i engagement amb els stakeholders en un entorn competitiu digital, donant-nos suport en els nostres valors: la vocació de servei, la transparència i l'impuls de la digitalització”.

Més de dues dècades de trajectòria en l'entitat

Mª Lluïsa Martínez Gistau ha desenvolupat tota la seva carrera professional en l'àmbit de la gestió de la comunicació corporativa. És llicenciada en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un Programa d’Alta Direcció d’Empreses (PADE) de l‘IESE. Després de gairebé quatre anys en l’agència LLYC (Llorente & Cuenca), on va dirigir l’oficina de Barcelona, va iniciar la seva carrera professional en “la Caixa” l’any 2001 per dirigir la relació amb els mitjans de comunicació. L’any 2008, va ser nomenada directora de l’àrea de Comunicació, amb responsabilitats en tasques de comunicació corporativa i en la gestió institucional amb els mitjans de comunicació, i l’any 2014 va passar a ser directora Corporativa de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC de CaixaBank.

L’any 2016 la van nomenar directora Executiva amb responsabilitat sobre les mateixes àrees i des de llavors és membre del Comitè de Direcció de CaixaBank. A l’abril de l’any 2021 va ser nomenada directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank. Actualment és presidenta de Dircom Catalunya i membre de la junta directiva de Dircom nacional; vicepresidenta de Corporate Excellence i membre de Page (Arthur W. Page Society), l’associació líder a nivell global de professionals senior del sector de la comunicació. Entre l’any 2018 i l’any 2022 també ha estat presidenta d’Autocontrol, organisme de referència en l’autoregulació de la indústria publicitària a Espanya.

 

NOTÍCIES RELACIONADES