Nota de premsa

El programa de CaixaBank 'L'Arbre dels Somnis' repartirà més de 29.000 regals a nens en situació de vulnerabilitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Vanesa González, responsable d’Acció Social de la DT Madrid de CaixaBank; Josep Parareda, director d’Acció Social de CaixaBank; Beatriz Moya, treballadora social de l’Associació Valdeperales; i Marta Alonso, directora de Fundació Alentia, durant la presentación d’El Arbre dels Somnis.

• Les oficines de l'entitat financera acullen les cartes escrites pels infants beneficiaris de la iniciativa en les quals demanen el seu desig per a aquest Nadal.

• Els participants en la iniciativa tenen fins al 15 de desembre per portar els regals a la seva oficina i, posteriorment, CaixaBank i les entitats socials col·laboradores s'encarregaran del seu repartiment perquè els menors rebin exactament allò que han demanat.

• Gràcies a les més de 3.000 oficines de CaixaBank que participen en aquest programa iniciativa en prop de 1.500 municipis, 'L’Arbre dels Somnis' arriba a tota Espanya a través de 371 entitats socials de totes les comunitats autònomes, incloses les seves delegacions, i més de 400 empreses col·laboradores.

 

CaixaBank posa de nou en marxa la seva iniciativa més solidària en època nadalenca. 'L’Arbre dels Somnis' té com a objectiu ajudar al fet que un total de 29.229 nens en risc de vulnerabilitat a Espanya, 2.000 més que l'any passat, rebin aquest Nadal el regal que han demanat a les seves cartes.

Les oficines de CaixaBank disposen des del passat 20 de novembre de les cartes escrites per nens de fins a 12 anys d'edat que es troben en situació de risc per diferents motius: famílies desestructurades, pobresa alimentària, trobar-se en centres residencials...

Per col·laborar en la iniciativa només és necessari ser client i dirigir-se a una oficina de CaixaBank, on se li assignarà una de les cartes escrites per un nen en la qual detallarà el regal concret que més desitja per a aquest Nadal. Un cop recollida la carta, els participants tenen fins al 15 de desembre per portar el seu regal a la seva oficina, que té com a límit un màxim de 50 euros.

A partir d'aquesta data, CaixaBank i les més de 370 entitats socials amb les quals col·labora en aquesta iniciativa organitzaran la recollida i repartiment dels regals amb la finalitat de què els nens puguin veure convertida la seva il·lusió en realitat.

Per a moltes famílies aquest és l'únic regal que reben gràcies a la cadena de solidaritat que es genera entre els clients de l'entitat.

Entitats socials i empreses implicades

'L’Arbre dels Somnis' és una iniciativa organitzada per CaixaBank que compta amb la col·laboració de 371 entitats socials, incloses les seves delegacions, vinculades a la lluita contra la pobresa i la vulnerabilitat infantil, així com amb més de 400 empreses.

Gràcies a les més de 3.000 oficines que participen en aquest programa en prop de 1.500 municipis, CaixaBank aconsegueix portar 'L’Arbre dels Somnis' a tota Espanya.

L'edició de 2023 és la sisena per a 'L'Arbre dels Somnis' i la previsió d'atendre les peticions d'un total de 29.229 cartes implica superar el rècord de beneficiaris de la iniciativa en la seva història. Des de la primera edició el 2018 de 'L’Arbre dels Somnis', CaixaBank ha aconseguit amb aquesta campanya ajudar a complir els més de 140.000 desitjos de nens en risc de pobresa i exclusió social.

Sobre l’Acció Social de CaixaBank

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. L'entitat, referent en banca sostenible, manté una actitud de servei cap als seus clients i tota la societat en general.

L'impuls d'iniciatives d'acció social i el foment del voluntariat són una forma de contribuir a donar resposta als reptes que demanda la societat, alhora que, a través de l'activitat financera, l'entitat ofereix serveis i solucions per a tota mena de persones.

L'estratègia d'Acció Social se centra a fomentar accions en col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, així com altres aliances que s'impulsen de forma directa des de CaixaBank. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya, amb més de 3.600 oficines retail i presència a més 2.200 municipis de tot el país, pot donar suport a la Fundació “la Caixa” en la detecció de necessitats d'entitats socials locals.

L'actuació sostenible de CaixaBank ha estat reconeguda pels principals organismes internacionals. El Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de sostenibilitat. L'organització internacional CDP, per la seva banda, la considera com a empresa líder contra el canvi climàtic.

Imatges de recursos

 

NOTÍCIES RELACIONADES