Nota de premsa

El Plaza 3x3 CaixaBank 2021 gaudeix al Madrid Urban Sports

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
373 jugadors i jugadores repartits en 87 equips participen en la sisena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank a Madrid

• El Plaza 3x3 CaixaBank 2021 ha tornat a viure una parada extraordinària aquest cap de setmana a les instal·lacions de l'Escorxador de Madrid i emmarcat al Madrid Urban Sports. Han estat dues intenses jornades de bàsquet urbà, en les quals han participat 373 jugadors i jugadors i ha rebut a més de 5.000 visitants.

Madrid ha estat l'escenari d'una nova parada del Plaza 3x3 CaixaBank 2021, celebrat en doble jornada i amb la participació de 373 jugadors i jugadores repartits en 87 equips.

Emmarcat al programa del Madrid Urban Sports, la sisena parada del circuit d'enguany –després dels seus anteriors passos per València, Castelló, Màlaga, Barcelona i Càceres- ha resultat un nou èxit de participació, bàsquet i convivència per a totes les edats, reafirmant-se com el major esdeveniment d'Espanya de bàsquet 3x3 gratuït i a l'aire lliure, que s'ha celebrat amb el més estricte compliment dels protocols sanitaris que han garantit la salut de participants.

S'han disputat competicions de totes les categories, des de Pre-Mini fins a Sènior, i en total s'han jugat 185 partits. Les dues jornades han començat a les 11.00 hores i s'han prolongat fins a passades les 18.00 hores, i en ambdues s'ha comptat amb la presència i animació de l'ambaixador FEB, Fernando Romay, qui ha dirigit i amenitzat diversos concursos per a tots els participants. Al final de cadascuna de les dues jornades s'ha fet lliurament dels premis als equips guanyadors en cadascuna de les categories.

A més, en les dues jornades han passat més de 5.000 visitants. També han participat en el seu desenvolupament un equip de més de 25 voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank. El Plaza 3x3 CaixaBank a l'Escorxador madrileny ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Madrid i la Federació de Bàsquet de Madrid. Totes les institucions han estat representades per un portaveu, que ha valorat aquest nou èxit organitzatiu.

Víctor Casanovas: “Que puguem continuar gaudint-ho”

El director del Madrid Urban Sports, Víctor Casanovas, ha destacat que “la imatge de tots aquests nens i nenes aquí al Plaza 3x3 CaixaBank practicant esport és imprescindible, perquè l'esport és salut i la salut és vida. Que puguem continuar gaudint-ho de gom a gom i agrair a CaixaBank i l'Ajuntament aquesta oportunitat”.

Sofía Miranda: “Esport i hàbits de vida saludable”

La regidora d'esports de l'Ajuntament de Madrid, Sofia Miranda, ha agraït en primer lloc “als pares i a les mares, que són els qui acompanyen als seus nens i nenes tots els caps de setmana”. I ha afegit que “aquest cap de setmana és per a gaudir d'aquest esport i hàbits de vida saludable, que el tindran per a tota la seva vida”

Raúl Yusta: “És molt especial perquè el 3x3 va a més”

Per al vicepresident institucional de la Federació de Bàsquet de Madrid, Santos Moraga, també ha agraït “a l'Ajuntament i a CaixaBank per fer possible aquest esdeveniment, que és molt especial perquè el 3x3 cada vegada va a més. I als pares, agrair-los i recordar-los que és molt important que portin als seus fills a practicar esport”.

Fernando Romay: “Gràcies a tots per ser aquí”

I l'ambaixador de la Federació Espanyola Bàsquet, Fernando Romay, ha donat les “gràcies a tots per ser aquí. Fa un any estàvem cadascun a la seva casa, amb por, sense poder sortir ni fer esport… El nostre agraïment a CaixaBank, que continua creient en el bàsquet com a transmissor de valors, i a l'Ajuntament de Madrid per deixar-nos aquestes instal·lacions i a la Federació de Madrid”.

El circuit de bàsquet gratuït més gran d'Espanya

La FEB i CaixaBank van posar en marxa el programa Plaza 3x3 l’any 2012. Des de llavors, aquest campionat de bàsquet 3x3 gratuït s'ha convertit en el major circuit de bàsquet itinerant de tota Espanya. Les nou parades de la 2019, l'última que es va poder celebrar sencer, van elevar les xifres d'aquest programa de promoció del bàsquet al carrer a més de 42.000 participants i 200.000 visitants. Un balanç molt positiu d'aquest emblemàtic programa, que en les seves vuit edicions ha visitat ja 39 ciutats de tota Espanya.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

CaixaBank és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet i patrocinador oficial de la Selecció Espanyola en totes les seves categories, masculines i femenines. L'entitat financera s'ha involucrat amb el bàsquet nacional des de l'any 2013 i la seva implicació i activació de múltiples iniciatives entorn d'aquest esport han ajudat a visibilitzar i ampliar la repercussió dels majors èxits collits internacionalment.

En la seva implementació de l'estratègia de patrocini local, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments relatius al bàsquet que s'han celebrat en l'última dècada a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

Entre ells es troba el compromís amb el circuit Plaza 3x3 CaixaBank. A més, la FEB i CaixaBank compten amb un programa de voluntariat esportiu específic que transcendeix la pròpia competició: el programa voluntaris FEB CaixaBank.

Després de set anys, el programa ha aconseguit teixir una sòlida comunitat de gairebé 20.000 voluntaris, que donen suport a tots els esdeveniments oficials de bàsquet organitzats per la FEBR.

 

NOTÍCIES RELACIONADES