Nota de premsa

CaixaBank selecciona 19 joves graduats per al seu equip de banca d’inversió

Nova convocatòria del programa d’atracció de talent jove New Graduate Talent Program

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank selecciona 19 joves graduats per al seu equip de banca d’inversió

• La iniciativa té l’objectiu d’atreure al sector bancari a titulats amb bon expedient acadèmic dels graus d’Administració i Direcció d’Empreses, Econòmiques o similars i de Matemàtiques, Física o Enginyeria.

• Els seleccionats per al programa formaran part de l’equip d’Equities & Corporate Finance de CaixaBank i combinaran la seva experiència a l’entitat amb un pla de desenvolupament de dos anys impartit per escoles de negoci.

• L’atracció de joves talents a l’activitat financera és un estímul a les noves especialitzacions, com la banca d’inversió, el finançament sostenible o l’impuls a la diversitat.

CaixaBank ha posat en marxa la tercera edició del programa d’atracció de talent jove New Graduate Talent Program amb l’objectiu de desenvolupar a estudiants recentment graduats en noves especialitzacions relacionades amb l’activitat financera. En aquesta ocasió, el programa s’ha marcat com a objectiu formar 19 joves en l’àmbit de la banca d’inversió.

La convocatòria va dirigida a titulats amb bon expedient dels graus d’Administració i Direcció d’Empreses, Econòmiques o similars que hagin finalitzat els seus estudis en els tres últims anys. També poden presentar la seva candidatura estudiants de graus com Matemàtiques, Física o Enginyeria, que tinguin interès en el sector de la banca corporativa i d’inversió.

 

Complet programa de formació

Els joves escollits formaran part de l’equip d’Equities & Corporate Finance de CIB (Corporate & Institutional Banking) de CaixaBank, un equip d’analistes que participa en projectes de fusions i adquisicions de sectors molt variats, tant en l’àmbit nacional com internacional: sortides a borsa, ampliacions de capital, etc. Igualment, aquest equip impulsa l’activitat de finançament sostenible, una especialitat en auge de la qual CaixaBank és un participant destacat a nivell internacional. L’entitat va mobilitzar l’any 2021 un total de 31.375 milions d’euros en finançaments sostenibles, la qual cosa suposa un 150% més que l’any anterior.

El programa té una durada de dos anys. Els participants seleccionats comptaran amb un pla de desenvolupament personalitzat, que combinarà la seva experiència com a integrants de l’equip de CIB de CaixaBank amb formació impartida per escoles de negoci de referència. A més, estaran acompanyats per un tutor, que els ajudarà en la seva adaptació al dia a dia de l’entitat i el seu desenvolupament professional.

Objectiu

La iniciativa té com a principal objectiu detectar professionals amb alt potencial que estan començant la seva carrera professional perquè es formin a l’entorn d’una gran organització, amb el suport de professionals experimentats que els ajudaran a formar-se i desenvolupar les seves capacitats.

Per a l’entitat, aquest programa suposa també l’oportunitat d’incorporar talent jove a projectes clau per a l’entitat, com ho és la banca d’inversió, amb el seu impacte en aspectes socials clau, com la sostenibilitat o la diversitat.

L’entitat espera que el programa ajudi també a captar talent més femení. Actualment, les dones ocupen només el 17% d’alts càrrecs en el sector bancari, enfront al 36% que ocupen en altres sectors. CaixaBank compta amb un 41,3% de dones en posicions directives i amb un 40% de dones en el Consell d’Administració, un dels percentatges més alts del sector. A més, actualment, un 56,9% de la plantilla està formada per dones.

 

NOTÍCIES RELACIONADES