Nota de premsa

CaixaBank reparteix més de 27.000 regals a nens en situació de vulnerabilitat aquest Nadal

Cinquena edició de la iniciativa ‘L’Arbre dels Somnis’

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
‘L’Arbre dels Somnis’

• La iniciativa solidària ha tancat la seva cinquena edició amb un gran èxit de participació gràcies a empleats de CaixaBank i clients particulars i empreses, que han fet possible que cap nen es quedi sense el seu regal de Nadal.

• ‘L'Arbre dels Somnis’ arriba a tota Espanya gràcies a la capil·laritat de la xarxa d'oficines de CaixaBank i compta amb la col·laboració de 457 entitats socials de totes les comunitats autònomes i més de 650 empreses.

• Més de 3.000 oficines i centres del banc han col·laborat en el lliurament dels regals a menors en situació de vulnerabilitat.

CaixaBank tanca la seva cinquena edició de ‘L'Arbre dels Somnis’ amb el lliurament d'un total de 27.429 regals a menors en situació de vulnerabilitat al nostre país, que han vist complert el seu desig en aquestes festes.

La dimensió del programa, que arriba a tots els racons del territori, s'aconsegueix gràcies a la participació de 18.518 clients particulars i professionals del banc, 659 empreses i 457 entitats socials. En el repartiment dels regals, han col·laborat més de 3.000 oficines de CaixaBank.

Des del mes de novembre passat, les oficines de CaixaBank han anat rebent les cartes dels nens i nenes als quals, pels escassos recursos econòmics de la seva família, els resulta difícil rebre l'obsequi que han demanat aquest Nadal. Clients i empleats que han volgut col·laborar amb la iniciativa han recollit les cartes i comprat els regals que els nens demanaven en les seves cartes.

Un 10% de les cartes procedien de nens d'entre 1 i 3 anys; un 20%, entre 4 i 6 anys; un 34%, entre 7 i 9 anys; i un 36% entre 10 i 12 anys. A més de joguines i roba, a les cartes destaquen altres desitjos no materials, com passar més temps en família, aconseguir la pau al món i desitjar regals per als seus germans o amics pròxims.

Des que es va posar en marxa aquesta iniciativa, fa cinc anys, CaixaBank ha aconseguit amb la seva campanya nadalenca ajudar a complir més de 120.000 desitjos de nens en risc de pobresa i exclusió social. 

Sobre l’Acció Social de CaixaBank

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. L'entitat, referent en banca sostenible, manté una actitud de servei cap als seus clients i tota la societat en general.

L'impuls d'iniciatives d'acció social i el foment del voluntariat corporatiu són una manera de contribuir a donar resposta als reptes que demanda la societat, al mateix temps que, a través de l'activitat financera, l'entitat ofereix serveis i solucions per a tota mena de persones.

L'estratègia d'Acció Social se centra en fomentar accions en col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, així com altres aliances que s'impulsen de manera directa des de CaixaBank. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la major d'Espanya, amb presència a 2.234 municipis de tot el país, pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la detecció de necessitats d'entitats socials locals.

L'actuació sostenible de CaixaBank ha estat reconeguda pels principals organismes internacionals. El Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de sostenibilitat. L'organització internacional CDP, d’altra banda, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.

L'Arbre dels Somnis - Video

 

NOTÍCIES RELACIONADES