Nota de premsa

CaixaBank reparteix més de 26.400 regals de Nadal a nens i nenes en situació de pobresa

Final de la cinquena edició de “L’Arbre dels somnis”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Mitjançant la xarxa d’oficines més gran d’Espanya, CaixaBank ha aconseguit entregar més de 26.400 regals a nens en situació de vulnerabilitat

• L'entitat financera ha tancat amb èxit una nova edició del programa solidari “L'Arbre dels Somnis”, gràcies a la col·laboració de milers d'empleats, clients, el programa de Voluntariat de CaixaBank i les 452 entitats socials vinculades a la lluita contra pobresa infantil.

• Al tancament d'aquesta edició, CaixaBank ha lliurat més de 96.000 regals des de la creació d'aquesta iniciativa solidària el 2017.

• Per primera vegada, “L'Arbre dels Somnis” ha comptat amb la col·laboració d'El Corte Inglés, que ha donat més de 400 regals addicionals destinats a nens refugiats a Espanya.


CaixaBank ha tancat una nova edició de la iniciativa solidària “L'Arbre dels Somnis”, que ha aconseguit lliurar més de 26.400 regals de Nadal a nens i nenes en situació de vulnerabilitat de tota Espanya.

En aquesta quarta edició del programa, CaixaBank ha comptat amb la participació de milers d'empleats, clients de l'entitat i integrants del programa de Voluntariat. De la mà de 452 entitats socials, durant tres setmanes s'ha coordinat la recepció de les cartes elaborades pels nens i nenes, el lliurament d'aquestes a tots els participants, així com la gestió de l’entrega de regals a través de les oficines CaixaBank perquè tots tinguin un detall al llarg de les festes.

Amb els més de 26.400 regals repartits en aquesta edició, l'entitat financera ha superat els 96.000 regals distribuïts al llarg de la iniciativa “L'Arbre dels Somnis”, la primera edició dels quals es remunta a l'any 2017. L'objectiu de l'entitat s'ha focalitzat a fer realitat els desitjos de tots els nens i nenes vinculats a entitats socials que lluiten contra la pobresa infantil de totes les comunitats autònomes, com les adherides al programa CaixaProinfancia de la Fundació “la Caixa”. Entre les organitzacions col·laboradores destaquen Creu Roja, Càritas, Secretariat Gitano o Save the Children, així com els serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats d'àmbit local. 

Èxit de la nova col·laboració amb El Corte Inglés

Per cinquè any consecutiu, CaixaBank ha pogut arribar a milers de nens i nenes amb dificultats. A més, en aquesta edició, i per primera vegada, CaixaBank també ha ampliat la seva col·laboració de la mà d'El Corte Inglés.

Fruit de l'acord entre totes dues entitats, El Corte Inglés ha donat més de 400 regals a la campanya que, canalitzats a través de Creu Roja, han anat destinats a refugiats a Espanya que no han tingut l'oportunitat d'escriure la seva carta.

Expectatives superades gràcies a la capil·laritat territorial

La iniciativa ha pogut superar les expectatives marcades inicialment gràcies a la implicació de tota la xarxa territorial del banc.

CaixaBank compte amb la major xarxa comercial del sector financer a Espanya, amb més de 4.000 oficines, está present en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000. Aquest fet li ha permès consolidar una de les iniciatives solidàries de referència en aquestes dates.

CaixaBank, referent en banca socialment responsable

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. Fruit de l'herència que ha rebut, l'entitat, referent en banca socialment responsable, manté una actitud de servei als seus clients i a tota la societat en general.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals.

La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per a tirar endavant els seus projectes.

A més del suport a la distribució d'ajudes econòmiques de la Fundació “la Caixa”, Acció Social CaixaBank impulsa el voluntariat corporatiu a través del seu Programa de Voluntariat format per empleats en actiu de l'entitat i el seu grup, de la Fundació “la Caixa”, de jubilats i prejubilats de totes dues organitzacions, així com d'amics, familiars i clients.

El 2020, la iniciativa va complir el seu quinzè aniversari de labor solidària. En total, en l'últim any, al voltant de 4.600 persones compromeses han format part del voluntariat actiu de CaixaBank, participant en més de 4.250 activitats solidàries.

L'actuació responsable de CaixaBank ha estat reconeguda pels principals organismes internacionals. El Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic. A més, Nacions Unides ha atorgat a les seves filials VidaCaixa i CaixaBank Asset Management, la màxima qualificació (A+) en inversió sostenible.

 

NOTÍCIES RELACIONADES