Nota de premsa

CaixaBank rep a l’Atlético de Madrid a la seva oficina del Wanda Metropolitano

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank rep a l’Atlético de Madrid a la seva oficina del Wanda Metropolitano

• Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i Rafael Herrador, director territorial de CaixaBank a Madrid, han rebut a una delegació del club blanc-i-vermell, encapçalada pel seu president, Enrique Cerezo, i el seu conseller delegat, Miguel Ángel Gil.

• La visita institucional també ha comptat amb la presència de Koke i José María Giménez, jugadors del primer equip masculí, i d'Amanda Sampedro i Silvia Meseguer, capitanes de l'equip femení que acaba de conquerir la Lliga.

• La nova oficina del Wanda Metropolitano, inaugurada fa un any, posa de manifest l'estreta vinculació entre les dues entitats, que es remunta al 1998 quan CaixaBank va obrir la primera oficina de l'entitat al Vicente Calderón.

L'oficina de CaixaBank situada al Wanda Metropolitano i tematitzada amb la imatge corporativa de l’Atlético de Madrid, que compleix el seu primer aniversari, ha acollit la visita d'una delegació del club, encapçalada pel seu president, Enrique Cerezo, i el seu conseller delegat, Miguel Ángel Gil, així com d'una representació de jugadors formada per ‘Koke’ Resurrección, José María Giménez, Amanda Sampedro i Silvia Meseguer.

Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i Rafael Herrador, director territorial de CaixaBank a Madrid, els van donar la benvinguda i els van mostrar les instal·lacions d'aquesta oficina, que compta amb un petit córner que simula el terreny de joc, on estan exposades les equipacions del club, i a la qual destaca el paper de CaixaBank com a patrocinador oficial de l’Atlético de Madrid i els mitjans de pagament per als simpatitzants de l'entitat blanc-i-vermella com la targeta de crèdit affinity i la polsera contactless de l’Atlético de Madrid. Fins avui ja s'han emès prop de 5.000 d'aquestes targetes.

L'oficina també disposa d'una zona VIP tematitzada amb els trofeus que ha aconseguit el club madrileny al llarg de la seva història. En aquesta àrea, els jugadors i directius de l’Atlético de Madrid reben atenció personalitzada per realitzar tots els tràmits que requereixen. Al mateix temps, l'oficina compta amb tres despatxos tematitzats amb llegendes del club, imatges de tots els seus estadis i els triomfs aconseguits en els seus 116 anys de vida.

L'oficina Wanda Metropolitano treballa per i pel club, els seus empleats, empreses vinculades i aficionats. És una de les oficines més premiades per l'excel·lència en l'atenció al client i compta amb un de les majors ràtios per empleat per volum de negoci i nombre de clients, a més de ser una de les oficines amb major nombre de clients del segment de Banca Privada.

El director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, ha posat en valor el programa Family Futbol, clau en l'estratègia de l'entitat i en la posada en marxa d'oficines com la del Wanda Metropolitano: “El programa Family Futbol és la nostra proposta de valor que permet a CaixaBank apropar-se als aficionats del futbol oferint els millors productes financers vinculant-los a la seva gran passió. A través d'aquest programa treballem amb dos objectius comercials: captació de clients i la seva vinculació amb l'entitat. Perquè per a nosaltres és important ser l'entitat de referència dels aficionats al futbol, de la mateixa manera que ho som dels clubs que patrocinem i dels quals som el seu soci financer”. El director general de CaixaBank ha afegit que “des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat més de 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments”.

Per part seva, el director territorial de CaixaBank a Madrid, Rafael Herrador, ha destacat l'especial vinculació que uneix a CaixaBank amb el club, que es remunta fins i tot abans de 1998 quan es va obrir la primera oficina de l'entitat a l'estadi Vicente Calderón. Des d’aleshores totes dues institucions han col·laborat estretament i el club sempre ha comptat amb el suport de CaixaBank com a soci financer oficial. Herrador ha aprofitat l'ocasió per destacar els valors que comparteixen ambdues entitats: “Compartim els nostres valors corporatius amb el club, que són el lideratge, ja que estem com a partner d’un club líder, la confiança entre les dues entitats i el compromís social. En aquest punt hem d’agrair al club la seva disponibilitat per ajudar-nos amb les iniciatives socials que impulsa l’Obra Social”.

Durant la visita institucional també va intervenir el conseller delegat de l’Atlético de Madrid, Miguel Ángel Gil, qui ha destacat l’estreta relació que uneix ambudes entitats des de fa dècades: “La inauguració d’aquesta oficina és una mostra més del creixement de CaixaBank vinculat a l’Atlético de Madrid i del nostre propi club. No podem fer res més que donar les gràcies, ja que han passat les seves oficines de sempre al Calderón a les actuals al Wanda Metropolitano. A més, aquestes han estat d’allò més rendible per a l’entitat”.

Els jugadors Koke, José María Giménez, Amanda Sampedro i Silvia Meseguer també han volgut recalcar la modernitat, amplitud i gran tracte que ofereix la oficina de CaixaBank al Wanda Metropolitano.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina a 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola.

A través d'aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients a cada territori d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als clients en un entorn cada vegada més competitiu i a aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES