Nota de premsa

CaixaBank reforça les mesures de prevenció per a l'atenció al públic en la xarxa d'oficines

L'entitat manté oberta al públic la xarxa d'oficines per assegurar el servei de banca detallista, en compliment de les disposicions de les autoritats

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• L'horari d'obertura de tots els centres i oficines, inclosos aquells amb horari singular, passa a ser de 8.30 a 14.30 hores.

• Les autoritats recomanen reduir desplaçaments innecessaris i utilitzar el telèfon, la banca en línia i l'app mòbil sempre que sigui possible

• S'estableixen limitacions estrictes d'aforament per assegurar que es mantenen les distàncies de seguretat.

Davant l'evolució de la situació sobre l'epidèmia per coronavirus, les decisions adoptades pel Govern - que inclouen a les oficines bancàries com a serveis públics essencials - i les recomanacions de les autoritats sanitàries, CaixaBank ha pres noves mesures de prevenció per a la xarxa comercial que s'aplicaran a partir de demà, 16 de març.

Concretament, es redueix l'horari d'atenció al públic de totes les oficines i centres, inclosos aquells amb horari singular, que passaran a estar oberts de 8.30 a 14.30 hores.

D'altra banda, l'entitat ha desenvolupat un protocol específic d'actuació dirigida als clients, a qui es recomana evitar desplaçaments innecessaris i utilitzar les oficines exclusivament en cas d'urgència, tal com recomanes les autoritats. Com alternativa, el servei de banca online, CaixaBankNow, disponible tant via web com a través de l'aplicació mòbil, permet fer gairebé la totalitat de l'operativa. També es pot establir contacte telefònic amb el gestor de referència.

Pel que fa a les operacions d'efectiu, aquestes es derivaran, sempre que sigui possible, al caixer automàtic.

Altres mesures que s'aplicaran, a partir de demà, van dirigides a assegurar que es mantenen les distàncies de seguretat. En aquest sentit, es limita l'aforament de l'oficina a un client atès i un en espera. La resta ha de romandre a l'exterior de l'oficina, respectant l'ordre d'arribada.

També es continuarà reforçant la neteja i la desinfecció en tots els centres oberts al públic i se seguiran repartint gels desinfectants.

Mesures de flexibilitat laboral per als professionals

Per assegurar l'atenció al públic, cada oficina establirà la seva pròpia organització en funció de les diferents circumstàncies dels seus professionals, amb mesures especials, totes elles subjectes a l'autorització del superior jeràrquic, entre les quals s'inclou establir torns de teletreball i treball presencial, i mesures de flexibilitat horària.

Els empleats que pertanyin a col·lectius vulnerables (majors de 60 anys, hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, malalties pulmonars cròniques, càncer, immunodeficiències i embarassades) no han d'acudir als centres de treball i podran treballar en remot des dels seus domicilis, sempre que tècnicament sigui possible.        

 

NOTÍCIES RELACIONADES