Nota de premsa

CaixaBank reforça l'accés a crèdit dels seus clients particulars amb préstecs immediats i avantatges en el finançament d'automòbils, tecnologia i panells solars

Amb l'objectiu de potenciar la proximitat a les persones i el suport als seus projecte

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
La nova acció de CaixaBank es manté activa entre el 15 de maig i el 15 de juliol.

• L’entitat posa a disposició de més de sis milions de clients solucions de finançament per a pagar còmodament les seves compres.

• El finançament es pot tramitar àgilment tant a través de la xarxa d’oficines com en la banca digital.

 

CaixaBank ha engegat una iniciativa comercial que posa a la disposició de sis milions de clients particulars finançament immediat tant a través de la seva xarxa d'oficines com mitjançant la banca digital CaixaBankNow. Així mateix, contempla finançament específic amb condicions especials per a projectes d'eficiència energètica, renovació d'electrodomèstics i mobilitat.

L'objectiu de la nova acció de CaixaBank, que es prolongarà entre el 15 de maig i el 15 de juliol, és reforçar la proximitat als seus clients i el suport en la posada en marxa dels seus projectes, sense que es vegin obligats a posposar-los per la incertesa sobre el seu finançament: per exemple, disposar d'un vehicle propi, realitzar reformes en la llar, renovar electrodomèstics, instal·lar plaques fotovoltaiques per a autoconsum o gaudir d'un viatge especial.

Els clients particulars de CaixaBank, en funció del seu perfil de risc, poden accedir a crèdit immediat, gestionable a través de la banca digital amb un sol clic i també en la xarxa d'oficines, amb el suport d'un gestor personal. La nova acció de CaixaBank va especialment adreçada a sis milions de clients amb línia de crèdit disponible.

Aquesta solució es completa amb la targeta MyCard, que ofereix l'opció d’ iZZiNow (Buy Now Pay Later) per a fraccionar les seves compres, abans o després de realitzar-les. Per a les compres realitzades en el marc de la campanya, el client pot fraccionar el pagament en dos mesos sense pagar interessos.

Solucions comercials en condicions especials

Addicionalment, CaixaBank ha dissenyat tres paquets comercials als quals s'apliquen condicions especials: un per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques abans de l'arribada de l'estiu, un altre per a disposar de l'última novetat del mercat en televisors de gran format i un tercer per a l'accés immediat a un vehicle propi.

Els panells solars s'ofereixen en el marc de la col·laboració entre CaixaBank i EDP. Per al disseny de la seva instal·lació, compta amb el suport dels especialistes d'EDP, que també realitzen la tramitació de les ajudes que existeixen per al foment de les energies renovables. El client pot triar finançar la instal·lació en quotes de fins a 120 mesos entre el 0% i el 3,9% TAE. En el marc de la campanya, el client es pot beneficiar d’absència de capital i interessos durant tres mesos, de manera que el pagament de la primera quota s'ajorna fins al setembre.

Quant a l'oferta de mobilitat, els clients poden accedir a una àmplia oferta de vehicles de rènting, amb més de 1.500 referències disponibles. La campanya ofereix condicions especials per a un estoc aproximat de 1.000 vehicles BMW, dels models X2, X3 i Mini, als quals es pot accedir amb una quota des de 499 euros al mes durant 48 mesos (IVA inclòs).

Pel que fa a l'oferta d’electrònica per a la llar, destaca la incorporació a Wivai dels últims llançaments de TV de Samsung aquest 2023, les noves QLED Direct Full Array 4K i Neo QLED 8K, amb finançament al 0% TAE i una quota de 50 euros al mes per al model de fins a 65’’ que el client prefereixi.

 

NOTÍCIES RELACIONADES