Nota de premsa

CaixaBank reafirma el seu compromís amb la inclusió financera amb oficines mòbils que presten servei a 636 poblacions rurals

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Gonzalo Gortázar, CEO de CaixaBank, i Belén Martín, directora territorial de CaixaBank a Castella i Lleó, visiten l’ofimòbil de Nieva (Segòvia).

• El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, es desplaça fins a la localitat segoviana de Nieva per visitar una ofimòbil, juntament amb la directora territorial del banc a Castella i Lleó, Belén Martín.

• "El nostre compromís amb la inclusió financera és ferm i treballem per ampliar les rutes i estar a prop dels nostres clients a les zones rurals amb una banca pròxima i accessible", ha destacat el conseller delegat.

• L'entitat té 18 oficines mòbils que recorren més de 43.000 quilòmetres de mitjana al mes i donen servei en municipis en els quals resideixen més de 310.000 persones.

 

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha reafirmat aquest dijous el compromís de l'entitat amb la inclusió financera en la seva visita a la localitat segoviana de Nieva, un dels 636 municipis en els quals les oficines mòbils de CaixaBank presten servei.

"El nostre compromís amb la inclusió financera és ferm i treballem per ampliar les rutes i estar a prop dels nostres clients a les zones rurals amb una banca pròxima i accessible", ha destacat Gonzalo Gortázar, qui ha estat acompanyat per la directora territorial de CaixaBank a Castella i Lleó, Belén Martín.

El servei resulta especialment valuós per al col·lectiu sènior: "El 70% dels usuaris atesos pels ofimòbils té més de 70 anys", ha explicat Gortázar, qui ha destacat també que CaixaBank és l'única entitat financera amb presència a 483 municipis de tota Espanya i que el compromís del banc és no abandonar aquestes localitats.

Els ofimòbils de CaixaBank permeten a les més de 310.000 persones que resideixen en els 636 municipis amb aquest servei, siguin o no clients de l'entitat, efectuar les operacions bancàries més habituals, com retirar efectiu, realitzar ingressos i pagar rebuts i impostos en localitats sense oficina bancària o amb restriccions que limiten l'accés als serveis financers.

CaixaBank té 18 oficines mòbils, 15 de les quals recorren més de 43.000 quilòmetres de mitjana al mes i ofereixen servei en dotze províncies de sis comunitats autònomes: Àvila, Segòvia, Burgos i Palència, a Castella i Lleó; Guadalajara, Ciudad Real i Toledo, a Castella-La Manxa; València i Castelló, a la Comunitat Valenciana; Granada, a Andalusia, la Comunitat de Madrid i La Rioja. A més, l'entitat té tres ofimòbils més en reserva per atendre esdeveniments empresarials, culturals i esportius.

Castella i Lleó, amb set ofimòbils, és la comunitat autònoma en la qual més presència té el servei de tota Espanya en atendre 345 municipis. Dues oficines mòbils recorren localitats de La Rioja, la Comunitat Valenciana i Castella-La Manxa, mentre que la província de Granada i Comunitat de Madrid són ateses per una oficina mòbil cadascuna.

Cada oficina mòbil té rutes diàries diferents i, en funció de la demanda, visita les localitats a les quals presta servei entre una i quatre vegades al mes.

Clau en l'estratègia de CaixaBank

Les oficines mòbils són clau en l'estratègia de CaixaBank per evitar l'exclusió financera de les zones rurals, a més de preservar la relació directa amb el client que resideix en aquest tipus d'entorns i mantenir l'aposta de CaixaBank per l'economia d'aquests territoris.

Aquest servei de CaixaBank contribueix a la reducció de les desigualtats, un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, amb els quals l'entitat es troba fortament compromesa.

En aquest sentit, CaixaBank aposta per no abandonar aquells municipis en els quals és l'única entitat bancària. És la manera d'entendre la inclusió financera per part de l'entitat com una banca pròxima i accessible, mantenint inalterable el seu compromís d'estar a prop dels clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES