Nota de premsa

CaixaBank segueix apostant pel RCD Mallorca i renova el seu acord de patrocini

Des de fa sis anys l'entitat treballa per ser el banc dels equips de futbol a Espanya

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
María Alsina, directora territorial de CaixaBank a Balears, i Maheta Molango, conseller delegat del RCD Mallorca

• CaixaBank es manté com a patrocinador principal i soci financer en exclusiva del club mallorquí pel que resta de temporada i una més.


• L'entitat financera, a través d'aquest acord, vol seguir donant suport al club en una mostra de compromís amb l'esport i amb l'afició de l'equip balear.

CaixaBank i el RCD Mallorca han formalitzat avui la renovació de l'acord de patrocini que uneix ambdues parts per a la temporada actual i la següent. Gràcies a aquest nou compromís, CaixaBank  es mantindrà com  a patrocinador  principal del club i soci exclusiu financer fins a l'any 2019. L'entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha volgut seguir mostrant així el seu suport i compromís amb el club, la seva afició i l'illa de Mallorca.  

L'acte protocol·lari de la signatura oficial ha comptat amb la presència del conseller delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango, i la directora territorial CaixaBank a Balears, María Alsina, qui ha explicat que amb aquest acord “l'entitat financera vol reforçar la relació històrica que CaixaBank ha tingut amb la comunitat i, més concretament, amb el club”. La directora territorial ha destacat la rellevància de l'acord, malgrat la situació esportiva que viu l'entitat mallorquina després del descens a segona divisió B.

Per la seva banda, el dirigent balear s'ha mostrat satisfet amb l'acord aconseguit i ha assenyalat que “és molt important sentir que una institució com Caixabank renova la seva confiança amb nosaltres i aposta per la tornada del club a la segona divisió. El seu compromís amb el RCD Mallorca ve des de lluny. Estem molt agraïts”. 

Acord de patrocini

Fruit de la continuïtat de la vinculació amb el RCD Mallorca, CaixaBank comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca en les diferents instal·lacions esportives del club, així com publicitat en els diferents canals de comunicació.

Al mateix temps, aquest  acord  permetrà  a CaixaBank  desenvolupar  i  activar nombroses i innovadores accions dirigides als socis.

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank va impulsar fa sis anys una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels equips de futbol. Tot  això amb l'objectiu d'aprofitar aquesta nova oportunitat comercial, incrementar la notorietat de marca i captar i fidelitzar els clients en un entorn cada vegada més competitiu. Mitjançant els patrocinis esportius –principalment el futbol– CaixaBank  avança  en la generació  de  negoci oferint experiències i avantatges exclusius als seus clients.

Des de l'inici del citat programa de patrocinis, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 15.000 nòmines i ha finançat 35.000 abonaments. Aquestes xifres són fruit del patrocini de 16 dels 20 equips de primera divisió i 11 equips de segona divisió.

 

NOTÍCIES RELACIONADES