Fotonoticia

CaixaBank presenta una nova edició dels “Relats Solidaris de L’Esport”

L’entitat financera és el patrocinador principal del projecte

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Robert Lewandowski, padrí de la 18ena edició del projecte 'Relats Solidaris de L'Esport', posa junt als representants institucionals

• L’edició d’enguany ha comptat amb Robert Lewandowski -jugador del FC Barcelona- com a padrí del llibre elaborat per un grup de més de 40 periodistes esportius de Catalunya.

• L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària és recaptar fons amb la venda del llibre, que en aquesta ocasió aniran destinats a la Fundació Lovaas.

Avui s’ha presentat, a la seu corporativa de CaixaBank a Barcelona, la 18ena edició de la iniciativa “Relats Solidaris de l’Esport”. L’edició d’enguany ha comptat amb Robert Lewandowski -jugador del FC Barcelona- com a padrí del projecte.

La iniciativa, creada l’any 2005 per un grup de més de 40 periodistes esportius catalans, busca ajudar a les persones que més ho necessiten gràcies a la publicació anual d’un llibre que conjuga múltiples històries inventades pels principals periodistes esportius del país. Els participants editen un llibre de relats que posteriorment es posa a la venda amb l’objectiu de recaptar fons per iniciatives solidàries diverses.

Quique Setién, Marc-André Ter Stegen, Ernesto Valverde, Marc Márquez, Luis Suárez, Gerard Piqué, Leo Messi, Pep Guardiola, Ansu Fati o Xavi Hernández han estat alguns dels padrins d’aquest projecte, molt arrelat al territori.

En aquesta ocasió, els beneficis obtinguts per la venda del llibre aniran destinats a la Fundació Lovaas, centre clínic, de formació i recerca sobre el Trastorn de l'Espectre de l'Autisme que ofereix programes d'intervenció conductual, primerenca i intensiva per a nens amb TEA.

Amb aquesta acció, CaixaBank prossegueix amb la seva estratègia d’impulsar, a través del patrocini, el desenvolupament d’entitats esportives, culturals i institucions perquè els seus projectes prosperin i provoquin un progrés social i econòmic, sempre en línia amb els valors fundacionals de l’entitat financera.

 

NOTÍCIES RELACIONADES