Nota de premsa

CaixaBank posa en marxa una activitat en el metavers per conscienciar sobre la protecció del medi ambient

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Els clients que participin s'endinsaran virtualment en boscos, platges i en el fons del mar per a resoldre reptes sobre la protecció del medi ambient.

• Entre el 20 i el 27 d’abril, els clients que acudeixin als centres ‘all in one’ de l’entitat a Eivissa, Burgos, València, Barcelona i Madrid podran participar en una experiència en la realitat virtual que els ajudarà a prendre consciència de com contribuir a crear un món més net i sostenible.

• L’activitat s’emmarca en el ‘Dia Mundial de la Terra’ i forma part de les iniciatives que l’entitat impulsa per a col·laborar en la transició sostenible de la societat.

 

CaixaBank celebra enguany el ‘Dia Mundial de la Terra’ amb una innovadora activitat en els seus centres ‘all in one’ situats a Eivissa, Burgos, València, Barcelona i Madrid. Els clients que acudeixin entre el 20 i el 27 d'abril a aquests centres podran participar en una experiència memorable en el metavers sobre la protecció del medi ambient. A través de la realitat virtual, l'entitat conscienciarà d'una manera divertida i didàctica sobre com contribuir a crear un món més net i sostenible.

L'activitat consistirà en un recorregut virtual en el qual els participants hauran de superar una sèrie de reptes en diferents entorns de la naturalesa. Els clients que participin s'endinsaran virtualment en boscos, platges i, fins i tot, en el fons del mar, per a resoldre missions que els ajudaran a conscienciar-se sobre la necessitat de cuidar el medi ambient. Per a poder participar, els clients hauran d'inscriure's prèviament a través dels canals digitals o en els propis centres ‘all in one’.

A aquesta activitat de sensibilització ambiental se suma un ‘CaixaBank Talks’ titulat “Saps amb quins petits hàbits pots frenar el canvi climàtic?, que l'entitat celebrarà el proper 27 d'abril a les 19h de manera presencial a ‘all in one Madrid’ i es retransmetrà en streaming a través del portal web de ‘CaixaBank Talks’.

A més, durant el 22 d'abril, com a homenatge al ‘Dia Mundial de la Terra’, en les espectaculars pantalles de gran format que formen part dels centres ‘all in one’ es projectaran imatges en 3D amb un format envoltant que traslladaran als clients que passin per l'espai al fons marí i difondran missatges de sensibilització ambiental, així com del compromís de CaixaBank amb la sostenibilitat. Amb aquestes activitats, l'entitat reforça el seu objectiu de fomentar iniciatives que ajudin a impulsar la transició sostenible de la societat.

‘Dia Mundial de la Terra’ amb una innovadora activitat en els seus centres ‘all in one’ situats a Eivissa.

 

‘all in one’, els centres flagship de CaixaBank

La innovació en el canal oficina és una constant en la trajectòria de CaixaBank. En 2019, l'entitat va iniciar el nou concepte d'oficines ‘all in one’, els seus centres flagship que ofereixen als clients una experiència única que va més enllà del financer. Els centres ‘all in one’ ofereixen, en superfícies d'entre 1.500 i 4.000 metres quadrats, atenció especialitzada per a tots els models de negoci financer, tant per a particulars, com per a autònoms i empreses. A més, aquest model d'oficines ‘all in one’ suposa una transformació completa de l'experiència del client financer, gràcies, sobretot, a l'aplicació de la tecnologia per a innovar en tots els elements característics d'una oficina bancària. L'experiència d’‘all in one’ es completa amb una programació d'activitats mensuals, com xerrades, ponències, taules rodones i esdeveniments sobre tota mena de temes d'interès.

La innovació de CaixaBank en el metavers

L'últim any ha estat important per a l'exploració de les aplicacions del metavers i Grup CaixaBank ha liderat projectes d'innovació en aquest àmbit, com l'oficina bancària en la realitat virtual de BPI o l'espai imaginLAND, creat per imagin com a rèplica en 3D del seu imaginCafè físic.

Així mateix, CaixaBank ha establert amb Microsoft un acord estratègic d'innovació conjunta amb l'objectiu de potenciar l'aplicació de la Intel·ligència Artificial (IA) en noves solucions financeres, així com crear nous entorns de treball innovadors situats en el metavers.

CaixaBank, referent europeu en sostenibilitat

CaixaBank és una entitat amb un fort vincle històric amb l'impacte social de la seva activitat, que fa que assumeixi la responsabilitat d'impulsar una economia positiva per al benestar de les persones. Amb aquest propòsit, el banc ha desenvolupat un Pla de Banca Sostenible, integrat dins del nou Pla Estratègic de CaixaBank, que recull la seva proposta per a resoldre reptes com l'impuls de les finances sostenibles, la desigualtat, el canvi climàtic i la desocupació.

La sostenibilitat és un dels tres pilars en els quals es recolza per a aconseguir els resultats del Grup i s'estableixen tres ambicions: impulsar la transició sostenible de les empreses i la societat, liderar l'impacte social positiu i afavorir la inclusió financera, així com promoure una cultura responsable sent referents en governança. CaixaBank té com a objectiu mobilitzar 64.000 milions d'euros en finances sostenibles fins a 2024.

 

NOTÍCIES RELACIONADES