Nota de premsa

CaixaBank posa en marxa un programa de detecció del talent jove per incorporar a professionals amb alt potencial en els inicis de la seva carrera professional

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Gonzalo Gortázar i Jordi Gual

• Els integrants de la iniciativa, que participaran en projectes dels serveis corporatius de l'entitat, han superat un exigent procés de selecció on s'han inscrit 2.300 candidats de tot Espanya.

• Tots els seleccionats comparteixen un bon expedient acadèmic, un alt nivell d'anglès i competències clau com la visió innovadora, els dots de comunicació o la capacitat d'automotivació i autolideratge.

Un total de 34 joves titulats s'han incorporat a CaixaBank en el marc de la primera edició del programa d'atracció del talent New Graduate Talent Program.

L'entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha posat en marxa la iniciativa amb l'objectiu de detectar professionals amb alt potencial que estan començant la seva carrera i oferir-los l'oportunitat de participar en projectes clau en els serveis corporatius de l'entitat.

El repte de buscar als líders de la banca del futur

Els joves escollits han superat un exigent procés de selecció on es van inscriure més de 2.300 candidats de tot Espanya i que s'ha desenvolupat durant tot el primer semestre de 2020, incloent diversos tipus de proves, presentacions en vídeo i dinàmiques, algunes de caràcter molt innovador i dissenyades especialment per avaluar competències clau, com la innovació, la creativitat o el pensament analític.

Pel que fa als perfils dels seleccionats, per un costat destaquen joves amb formació i competències per arribar a ser professionals brillants de la banca comercial, amb un talent especial per a la innovació i l'orientació al client i formació principalment centrada en Administració i Direcció d'Empreses, Econòmiques o similar.  D'altra banda, s'han incorporat diversos candidats procedents de les anomenades “carreres STEM” (Science, Technology, Engineering, Mathematics) amb interès per conèixer el sector bancari i participar en projectes de transformació digital.

Tots ells comparteixen un bon expedient acadèmic, un alt nivell d'anglès, bons dots de comunicació, visió innovadora i una gran capacitat d'automotivació i autolideratge.

Per a l'entitat, aquest programa li permet incorporar talent jove a projectes on és fonamental aportar noves visions i plantejaments, fonamentalment de les àrees vinculades a tecnologia, innovació i desenvolupament de l'experiència d'usuari.

A més, suposa una aposta per contribuir a formar als professionals de la banca del futur. Els participants del New Graduate Talent Program estaran vinculats a l'entitat financera per un període de dos anys i comptaran amb un paquet retributiu molt competitiu respecte a les condicions habituals del mercat.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES