Nota de premsa

CaixaBank participa en el projecte de Renfe de pagament amb targeta en els torns de les estacions de Rodalies

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Nou sistema ‘Cronos’ a les estacions de Renfe

• El sistema es va implantar per primera vegada a Màlaga el 2020 com a pilot i s'estendrà al llarg d'enguany i durant el 2022 a la resta d'estacions de Rodalies Renfe.

• En un primer moment, aquest sistema només és vàlid per als bitllets senzills.

CaixaBank, a través de Comercia Global Payments, companyia especialitzada en serveis a comerços, participa en el projecte Cronos, impulsat per Renfe. Aquesta iniciativa consisteix a implantar l'accés i pagament directe amb targeta bancària contactless o amb dispositiu mòbil en els torns de les estacions.

El sistema es va implantar per primera vegada a Màlaga el 2020 com a projecte pilot i s'estendrà al llarg d'enguany i durant el 2022 a la resta d'estacions de Rodalies Renfe. En un primer moment, aquest sistema només és vàlid per als bitllets senzills.

Per això, s'han adaptat tecnològicament les estacions de Rodalies amb la instal·lació de lectors EMV (Europay, Mastercard i Visa), per al pagament amb targetes sense contacte, entre elles les de CaixaBank.

A més d'agilitar l'entrada a l'andana, ja que s'eviten cues per obtenir el bitllet, redueix el risc de possibles contagis, en evitar l'ús d'efectiu i el contacte físic.

Sobre Comercia Global Payments 

La missió de Comercia Global Payments és proporcionar el servei de gestió de pagaments de major qualitat del món, a través d'aliances sòlides i d'un fort compromís amb els nostres clients i empleats. Com a societat filial de CaixaBank i Global Payments, Comercia Global Payments comparteix els objectius d'aquestes companyies oferint el millor i més complet servei de gestió de pagaments al major nombre de clients i d'intermediaris per satisfer les seves necessitats amb flexibilitat i alta capacitat d'adaptació. La innovació, la millora contínua i la superació de les expectatives dels nostres clients estan entre els principals valors de la nostra companyia; eix de referència per a tota l'organització i la clau del nostre model de gestió.

Comercia Global Payments ha enfortit la seva posició com a proveïdor de serveis de pagament líder a Espanya.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES