Nota de premsa

CaixaBank ofereix una carència de les quotes dels contractes de renting de vehicles dels seus clients durant els tres mesos vinents

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Imatge d’un Toyota Auris en una oficina Store CaixaBank en una de les diverses campanyes de renting de l’entitat

• L'oferta, adreçada a particulars, autònoms i empreses, s'aplicarà als contractes amb venciments superiors a tres mesos, sense deute previ i anirà lligada a l'extensió del mateix contracte durant sis mesos amb les prestacions de serveis, quota i quilòmetres contractades inicialment.

• El procés per activar la manca dels contractes és 100% automàtic, sense intervenció de l'oficina, i es gestionarà a través d'Arval, partner estratègic en aquest segment de negoci de l'entitat.

CaixaBank ha llançat una moratòria del pagament dels contractes de renting dels seus clients durant els tres mesos vinents per ajudar a pal·liar els efectes provocats per la COVID-19. Donades les circumstàncies actuals, amb la mobilitat reduïda a mínims, l'entitat presidida per Jordi Gual el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha ofert als seus més de 38.000 clients de renting de vehicles tres mesos de carència de pagament. Així mateix, els clients ampliaran la durada del seu contracte durant sis mesos més.

Aquesta mesura, proposada dins de la seva política comercial i empresarial per a la totalitat del parc de cotxes de renting de l'entitat, a excepció d'administracions públiques i grans flotes, implica que cap client assumeixi els propers tres rebuts -abril, maig i juny- al mateix temps que amplia sis mesos més el seu contracte, mantenint tots els serveis, amb la mateixa quota i quilòmetres contractats.

Els clients podran acollir-se, si ho desitgen, a aquesta oferta de l'entitat sempre que els contractes tinguin un venciment superior a tres mesos i no tinguin deute previ. 

Procés digital i sense desplaçaments

CaixaBank ha implementat un sistema 100% online perquè els sol·licitants de la moratòria no necessitin desplaçar-se a les oficines. D'aquesta manera, es contribueix a complir les normes del decret d'estat d'alarma.

Per realitzar el procés, CaixaBank -en col·laboració amb Arval, partner estratègic de l'entitat en matèria de renting- contactarà amb tots els clients a través d'un correu electrònic personalitzat.

Mitjançant un formulari digital es podrà activar tot el protocol per acollir-se a aquesta mesura excepcional presa per l'entitat financera durant l'emergència per la COVID-19.

A més, si el client no disposa de correu electrònic, la seva oficina contactarà amb ell per oferir-li aquesta opció. Al mateix temps, si qualsevol client té dubtes sobre el procediment, pot contactar telefònicament o mitjançant els diferents canals d'informació a Internet de CaixaBank.

#AmbTuMésQueMai

Aquesta nova mesura s'emmarca dins de la iniciativa #AmbTuMésQueMai posada en marxa per CaixaBank per estar a al costat dels seus clients, accionistes, empleats i societat en general davant la pandèmia del coronavirus.

A més de la proposta de carència dels contractes de renting, l'entitat ha posat a disposició dels seus clients l'ampliació de la moratòria hipotecària, l'avançament de les pensions, la condonació dels lloguers i 25.000 milions en una línia de préstecs preconcebuts per a pimes i autònoms. També s'ha activat una campanya de voluntariat en línia a través de l'Associació de Voluntaris "la Caixa", formada per més de 20.000 persones.

Al mateix temps, CaixaBank ha decidit unir-se a les entitats integrades en la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvi (CECA) per no cobrar comissions als caixers automàtics mentre duri l'estat d'alarma, i la pujada de vint a cinquanta euros el límit per no haver d'introduir el pin en els pagaments amb targeta, evitant tot contacte amb superfícies físiques gràcies a la tecnologia contactless.

 

NOTÍCIES RELACIONADES