Nota de premsa

CaixaBank obre la convocatòria dels programes d'atracció de talent per a joves titulats

En el marc de la seva aposta pel foment de les oportunitats laborals per als qui estan iniciant la seva carrera professional

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, en la presentació de resultats de l'entitat en el tercer trimestre de 2023.

• L'entitat posa en marxa l'edició amb major nombre de places del ‘New Graduate Talent Program’, amb el qual espera incorporar a 65 joves acabats de graduar als serveis corporatius a Barcelona o Madrid.

• La filial tecnològica, CaixaBank Tech, llança per primera vegada la ‘Rookies League’, amb un total de 10 places, adreçada a captar talent tecnològic interessat a treballar en projectes de diferents àmbits, com IA, ‘cloud computing’, desenvolupament d’ ‘apps’, ‘big data’, arquitectura i seguretat, entre altres.

• La convocatòria de tots dos programes es troba ja oberta amb l'objectiu de finalitzar la selecció abans de l'estiu.

• Els seleccionats participaran en projectes estratègics per al grup financer i comptaran també amb formació específica i acompanyament per part de professionals de l'entitat.

 

CaixaBank ha posat en marxa una nova edició del seu programa New Graduate Talent Program, adreçat a joves graduats. Amb aquest programa, l'entitat busca atreure el talent jove a l'àmbit bancari, fer costat als joves que estan començant la seva carrera professional i contribuir al desenvolupament de trajectòries exitoses.

CaixaBank ha iniciat ja el procés de selecció d'un total de 65 titulats, que s'incorporarien a partir del juliol als serveis corporatius de l'entitat. És el major volum d'incorporacions promogut pel programa en totes les edicions des de la seva creació, l'any 2017. El perfil desitjat és el de joves amb bon expedient acadèmic dels graus d'Administració i Direcció d'Empreses, Econòmiques, Enginyeria, Matemàtiques, Física o similars que hagin finalitzat els seus estudis en els tres últims anys.

De tots els seleccionats, 50 s'integraran en diverses àrees de Serveis Corporatius i formaran part del desenvolupament de projectes estratègics, innovadors i disruptius i 15 s'incorporaran a la unitat de CIB (Corporate & Institutional Banking). Estaran situats a Barcelona i a Madrid.

Els participants escollits comptaran amb un pla de desenvolupament personalitzat durant dos anys, que els permetrà combinar la seva experiència com a integrants de l'equip de CaixaBank amb formació impartida per escoles de negoci de referència. A banda, estaran acompanyats per un tutor, que els ajudarà en la seva adaptació al dia a dia de l'entitat i el seu desenvolupament professional.

CaixaBank va llançar aquesta iniciativa l’any 2017 amb l'objectiu de detectar professionals amb alt potencial que estan començant la seva carrera professional perquè es formin a l'entorn d'una gran organització, amb el suport de professionals experimentats que els ajuden a formar-se i desenvolupar les seves capacitats.

Des d’aleshores, l'entitat ha llançat tres convocatòries d'aquest programa, en el qual han participat un total de 69 joves graduats, dels quals 52 continuen treballant a CaixaBank. Per a l'entitat, aquest programa suposa l'oportunitat d'incorporar talent jove a projectes clau.

Impulsar projectes de transformació tecnològica

D'altra banda, CaixaBank Tech, la filial tecnològica de CaixaBank que agrupa els equips especialitzats en tecnologia del grup financer, ha llançat el programa Rookies League, amb un total de 10 places. Es tracta d'una nova iniciativa, adreçada a estudiants de grau, màster o postgrau sobre tecnologia que vulguin treballar en projectes de diferents àmbits, com intel·ligència artificial, cloud computing, desenvolupament d'apps, big data, arquitectura i seguretat, entre altres, aplicats al sector financer i amb impacte en la societat.

Els participants en el programa han d'estar matriculats en una universitat durant el curs 2022/2023 i tenir aprovat almenys el 50% dels crèdits.

Els seleccionats s'incorporaran a CaixaBank Tech al setembre. El programa, amb una durada de 12 mesos, els permetrà interactuar amb equips multidisciplinaris, familiaritzar-se amb les metodologies agile, testar les últimes tecnologies i participar en iniciatives innovadores. A banda, la participació en el programa inclou mentories, cursos i formació específica.

Detectar professionals amb alt potencial

El Grup CaixaBank està fermament compromès amb el foment de les oportunitats laborals entre els joves. Per aquesta raó, desenvolupa programes de captació de talent, que permet atreure al sector financer a nous empleats plens de motivació, idees i ambició pel seu progrés professional.

A banda de les dues noves convocatòries que es llancen ara (New Graduate Talent Program i Rookies League), el Grup CaixaBank promou altres programes, com el Young Management Program, els Premis WONNOW, el Data Talent Program, així com els programes de New Graduates de Vidacaixa i CaixaBank Payments and Consumer.

El Young Management Program és un programa de captació de talent format a les escoles de negocis de major prestigi, que ofereix a joves amb alt potencial incorporar-se a l'entitat, participant en projectes innovadors i nous reptes, amb un pla de carrera i de desenvolupament de cinc anys, destinat a preparar-los per a ocupar posicions de responsabilitat en l'entitat.

Creats en col·laboració amb Microsoft, els Premis WONNOW estan adreçats a alumnes universitàries de graus STEM i persegueixen visibilitzar l'esforç i el talent femení i fomentar vocacions en àmbits com la ciència i la tecnologia. Al llarg de les cinc edicions celebrades, han participat més de 2.700 alumnes d'universitats de tota Espanya i més de 50 joves han format part del Grup CaixaBank. La convocatòria per a l'edició 2023 dels premis es troba actualment oberta i es pot participar a través d'aquest enllaç.

D'altra banda, l'entitat compte amb el Data Talent Program, amb el qual ofereix l'oportunitat de treballar en projectes i entorns dinàmics i reptadors del Grup CaixaBank, permetent als joves continuar creixent professionalment mentre es formen en el món del Data. L'última convocatòria s'ha tancat al gener d'enguany.

 

NOTÍCIES RELACIONADES