Nota de premsa

CaixaBank llança una nova àrea especialitzada en negocis de salut i benestar

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
FeelGood articularà el seu servei i atenció personalitzada a través d’una xarxa de gestors experts en el sector que prestaran assessorament des de les oficines de l’entitat i els canals digitals.

• La comunitat FeelGood oferirà serveis financers i no financers adaptats a les necessitats específiques d'establiments dedicats a la salut, el benestar, l'esport, la bellesa i la cura de mascotes.

• L'entitat financera, que compta amb més de 116.000 clients d'aquest tipus de negocis, reafirma amb aquest llançament la seva aposta per oferir suport especialitzat i atenció personalitzada a autònoms, microempreses i comerços de sectors clau.

 

CaixaBank continua potenciant el seu model d’especialització amb el llançament de CaixaBank FeelGood, una nova àrea creada per oferir productes i serveis adaptats a les necessitats específiques de negocis vinculats a la salut i el benestar. A través de FeelGood, l'entitat prestarà un servei integral, financer i no financer, als autònoms, microempreses i establiments dedicats a la salut, el benestar, l'esport, la bellesa i la cura de mascotes. Amb aquest llançament, l'entitat reafirma la seva aposta per oferir suport especialitzat i atenció personalitzada a negocis de sectors clau.

La comunitat FeelGood donarà servei a clíniques i consultes mèdiques; dentistes i òptiques; centres esportius i de fisioteràpia; perruqueries i salons de bellesa; clíniques veterinàries; entre altres negocis vinculats a les cures. CaixaBank compta actualment amb una cartera de més de 116.000 clients d'aquests sectors, la qual cosa la posiciona com una entitat de referència per a aquest tipus d'establiments.

La nova divisió neix amb l'objectiu de donar suport als negocis i autònoms de la salut i el benestar amb productes i serveis que els ajudin en la gestió del seu dia a dia i vagin més enllà del financer. A través de FeelGood, CaixaBank posarà a la disposició d'aquest tipus d'establiments una oferta de serveis que inclourà des d'eines especialitzades i solucions tecnològiques que els permetran digitalitzar-se i simplificar així la gestió del seu punt de venda, fins a finançament adaptat a aquest tipus de negocis per cobrir necessitats com l'adquisició d'equips pel desenvolupament de la seva activitat professional.

El catàleg de productes i serveis de CaixaBank FeelGood inclourà també segurs especialitzats, renting d'equips específics i solucions d'inversió. A més, a través de CaixaBank, aquest tipus d'establiments podran oferir opcions de finançament dels seus propis serveis i productes als clients finals des del mateix punt de venda.

FeelGood articularà el seu servei i atenció personalitzada a través d’una xarxa de gestors experts en el sector que prestaran assessorament des de les oficines de l’entitat i els canals digitals. Amb l’objectiu de potenciar l’experiència digital i oferir un valor afegit en el model d’atenció i de prestació de serveis, CaixaBank FeelGood es concep també com una comunitat digital de clients que des del canal online tindran accés exclusiu a continguts financers i no financers específics pel sector. A través d’un entorn digital creat exclusivament per a FeelGood en CaixaBankNow, els clients podran visualitzar continguts d’interès, accedir i contractar els productes i serveis de l’entitat, i rebre un assessorament especialitzat del seu gestor sense necessitat de desplaçar-se a l’oficina.

CaixaBank, el valor de l’especialització  

Gràcies al seu model d'especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, CaixaBank és una referència pel teixit empresarial, així com per a comerços, negocis, autònoms i emprenedors.

Per donar servei a les empreses que facturen menys de 2 milions d’euros, així com a comerços, negocis i autònoms, l’entitat compta amb CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d'aquest segment de clients amb un assessorament pròxim i integral, no sols a través del suport financer, sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia. CaixaBank Negocis ofereix a més serveis específics i atenció personalitzada a sectors com la restauració, a través de CaixaBank Food&Drinks, i les farmàcies, amb CaixaBank Pharma.

Actualment, s’ofereix aquest servei personalitzat des de les més de 80 oficines Store Negocis situades per tot el país i a través dels més de 3.000 gestors especialitzats d’aquest segment que treballen a la xarxa d’oficines de l’entitat. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES