Nota de premsa

CaixaBank llança un programa per fidelitzar clients a través de la generació d’experiències i continguts

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Els clients podran accedir a aquestes experiències i continguts a través del portal web de ‘Xperience CaixaBank’.

• ‘Xperience CaixaBank’ ofereix als clients la possibilitat de viure experiències físiques i digitals vinculades a quatre àmbits: la música, la cultura, la gastronomia i l’esport.

• En el marc d’aquest programa, el banc llança milers d’experiències úniques per a tots els seus clients, que podran gaudir de concerts, sessions d’entrenament amb futbolistes, samarretes signades, experiències gastronòmiques, sortejos i multitud de descomptes.

• El projecte compta amb la col·laboració de Pablo Alborán, Antonio Banderas, Ferran Adrià i Ona Carbonell, els quals, com a referents en cadascun dels seus àmbits, participaran i donaran difusió als continguts de ‘Xperience CaixaBank’.

 

CaixaBank posa en marxa un programa per a clients amb experiències i continguts vinculats a la música, la cultura, la gastronomia i l’esport. L’objectiu del programa, anomenat ‘Xperience CaixaBank’, és fidelitzar clients a través de la generació d’experiències tant físiques com digitals. El programa oferirà als clients la possibilitat de viure en primera persona experiències memorables i accedir a continguts audiovisuals exclusius amb els quals connectaran emocionalment.

A través de ‘Xperience CaixaBank’, l’entitat ha decidit estendre, a tots els seus clients, un servei que fins ara estava limitat als clients de Banca Privada, Wealth i Empreses. En el marc d’aquest programa, es llançaran milers d’experiències úniques amb l’objectiu d’intensificar la vinculació i el sentiment de pertinença dels clients amb l’entitat.

‘Xperience CaixaBank’ permetrà als clients gaudir d’experiències úniques amb promocions, sortejos i descomptes especials en activitats i esdeveniments musicals, culturals, gastronòmics i esportius que l’entitat impulsa o amb els quals col·labora a través d’acords. Des de festivals de música o activitats culturals amb artistes de primer nivell, fins a experiències amb xefs de renom o sessions d’entrenament amb futbolistes i samarretes signades. Els clients podran registrar-se i accedir a aquestes experiències a través del portal de ‘Xperience CaixaBank’.

En l’àmbit digital, el projecte compta amb un cert recorregut. Durant la pandèmia, l’entitat va començar a oferir continguts d’estil de vida com a eina per connectar i entretenir els clients des de l’entorn digital. Tres anys després, el projecte ha evolucionat fins a convertir-se en ‘Xperience CaixaBank’, una proposta global d’activitats i experiències que cobreixen gran part del territori nacional i que en els canals digitals es materialitza com una plataforma de continguts audiovisuals exclusius que també giren entorn de les mateixes temàtiques que les experiències presencials: música, cultura, gastronomia i esport. Aquests continguts, disponibles per als clients de l’entitat i per al públic en general, s’ofereixen també a través del portal de ‘Xperience CaixaBank’ i de les xarxes socials del programa.

Entre els continguts exclusius que l’entitat ha produït per oferir a través de la plataforma ‘Xperience CaixaBank’ té especial rellevància el projecte "Experiències amb", en el qual conviuen les diferents temàtiques del programa a través d’una sèrie de peces audiovisuals que recullen converses entre dos personatges mediàtics que són referents en els seus respectius àmbits. Antonio Banderas i Ferran Adrià; Ona Carbonell i Pablo Alborán; Antonio Orozco i Nuria Roca; Iñaki Gabilondo i Alberto Comptador; Alaska i Odile; Clara Lago i Beret, són algunes de les figures que han participat en aquest projecte, amb converses entre ells que han donat lloc a peces úniques d’una mitjana de 45 minuts de durada. Les peces recullen reflexions molt interessants i de gran rellevància entre aquests perfils que, a més de difondre’s a ‘Xperience CaixaBank’, durant aquest any s’emetran a Amazon Prime.

Quatre territoris temàtics amb ambaixadors de luxe

L’objectiu de ‘Xperience CaixaBank’ és estar a prop dels clients a través de la connexió emocional, una connexió que el programa porta a terme des dels quatre àmbits temàtics escollits: música, cultura, gastronomia i esport. Cadascun d’aquests sectors compta amb les seves pròpies accions, iniciatives, col·laboracions i continguts, i s’agrupen en diferents territoris amb nom propi. A més, l'entitat compta amb un ambaixador mediàtic per a cadascuna de les temàtiques que participa i difon les experiències i continguts de ‘Xperience CaixaBank’.

A través de MusicXperience, l’entitat impulsa o col·labora amb pràcticament una desena de festivals musicals, com el CaixaBank Madrid Live Experience (Madrid), 1001 Músiques (Granada), Starlite (Marbella), Festival Jardins Terramar (Sitges), Cap Roig Festival (Girona), entre d’altres. CaixaBank ofereix als seus clients accés a prevendes d’aquests festivals, descomptes, sortejos per conèixer els artistes i zones premium reservades en els mateixos concerts. Pablo Alborán és l’artista amb el qual l’entitat col·labora per donar difusió a la seva activitat en l’àmbit musical. A més, ‘Xperience CaixaBank’, en col·laboració amb Warner Music Spain, ha impulsat ‘The Square’, un espai virtual desenvolupat en la plataforma Spatial en el qual s’ofereixen experiències musicals immersives en el metavers.

En el territori cultura, l’entitat compta amb acords a través dels quals impulsa l’activitat cultural del país en teatres de primer nivell com el Teatre Soho CaixaBank, el Gran Teatro CaixaBank Príncipe Pío i el Teatre Olympia de València. A través de CultureXperience, a més, col·labora en esdeveniments de suport a la cultura com els Premis Goya o els Premis Talia de l’Acadèmia de les Arts Escèniques. L’encarregat d’exercir d’ambaixador d’aquest àmbit és Antonio Banderas, que col·labora amb l’entitat per donar difusió a aquest tipus de projectes.

L’entitat també genera experiències úniques i memorables en el món de la gastronomia amb GastroXperience. A través dels acords de CaixaBank amb institucions de prestigi com elBullifoundation o el Basque Culinary Center, l’entitat ofereix experiències premium per a clients com trobades exclusives a restaurants, rutes gastronòmiques, tastos de vi tematitzats, entre d’altres. Ferran Adrià, col·laborador de l’entitat des de fa gairebé una dècada, actua d’ambaixador principal del territori gastronòmic.

Pel que fa a l’esport, des de SportXperience, s’ofereixen experiències exclusives, així com sortejos i avantatges en entorns i competicions esportives com estacions d’esquí, camps de golf, tornejos de tenis o camps de futbol. En l’esport és Ona Carbonell qui col·labora amb l’entitat com ambaixadora de la temàtica.

Totes aquestes experiències, que els clients poden viure en primera persona, resulten també una font generadora de contingut audiovisual que CaixaBank ofereix tant als clients com al públic en general a través dels seus canals digitals per traslladar les sensacions experiencials a l’entorn digital. Com a plataforma de continguts audiovisuals, ‘Xperience CaixaBank’ compta a més amb una programació de continguts propis i exclusius que CaixaBank produeix en exclusiva. ‘Fans molt fans’ (música), ‘Rere el teló’ (cultura), ‘Als fogons amb’ (gastronomia) i ‘Estadi emocional’ (esport) són algunes de les sèries de peces produïdes per ‘Xperience CaixaBank’ per difondre a través de la plataforma.