Nota de premsa

CaixaBank llança la targeta “Baiona a la teva butxaca” en col•laboració amb l'Ajuntament de la localitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
En el centre, l'alcalde de Baiona, Ángel Rodal Almuiña, a la seva esquerra el director d'àrea de CaixaBank, Igor de las Heras; a la seva dreta, la directora de l'oficina de Baiona, Begoña Abraldes

• L'entitat ha dissenyat dues targetes amb imatges representatives: la caravel•la Pinta i la fortalesa de Monterreal

• Ambdues targetes es poden sol•licitar en qualsevol de les 4.815 oficines que integren la xarxa de CaixaBank a Espanya

CaixaBank ha llançat, en col·laboració amb el Concello de Baiona, dues noves targetes de la seva col·lecció “Galícia a la teva butxaca”. Aquesta sèrie, que recull algun dels principals atractius i llocs d'interès turístic de Galícia, amplia la seva oferta aquest estiu amb dos nous models amb motius de Baiona: la rèplica de la caravel·la Pinta atracada al seu port i la fortalesa medieval de Monterreal. Amb aquesta iniciativa, CaixaBank pretén arribar a tots els ciutadans de Baiona i contribuir a la seva promoció turística, atès que la targeta es podrà sol·licitar en qualsevol de les 4.815 oficines que integren la xarxa de CaixaBank a Espanya.

 “Baiona a la teva butxaca” va ser presentat aquest matí al Concello per l'alcalde, Ángel Rodal Almuiña, i pel director d'àrea de CaixaBank a Pontevedra Sud, Igor de las Héreas. Aquest últim va destacar la satisfacció que suposa para CaixaBank col·laborar en la difusió d'algunes dels principals senyals d'identitat de Baiona. “Ambdues targetes”, va afegir, “estaran disponible a totes les oficina de la xarxa de CaixaBank pel que contribuirà sens dubte a promocionar un dels principals referents turístics de les Rias Baixas”.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat capdavantera en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients al mercat ibèric i 4.815 oficines a Espanya.

 

NOTÍCIES RELACIONADES