Nota de premsa

CaixaBank incrementa un 27% el finançament a clients particulars de Tarragona durant el primer trimestre del 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

L’entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 107,8 milions d’euros per facilitar la compra d’habitatge i l’adquisició de productes de consum a clients particulars del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Els crèdits al consum creixen un 33% mentre que la contractació de préstecs hipotecaris s’incrementa en un 22%.

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de la província de Tarragona per valor de 107,7 milions d’euros durant el primer trimestre del 2017. Els 107,76 milions d’inversió creditícia representen un increment del 27% respecte el mateix període de l’any anterior.

L’increment més destacat en el finançament del client particular s’ha produït en els préstecs al consum. De gener a març d’aquest 2017 s’han formalitzat noves operacions per valor de 46,3 milions d’euros a la demarcació de Tarragona, xifra un 33% superior a les operacions tancades al mateix període del 2016.

Destaca també l’evolució del crèdit total de préstecs hipotecaris, que de gener a març del 2017 han crescut 11,2 milions d’euros a Tarragona (s’han formalitzat noves operacions per valor de 61,5 milions d’euros), el que representa un augment del 22% respecte al primer trimestre del 2016.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que “les xifres confirmen la recuperació de l’economia”. Masana es mostra esperançant en que “es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre”.

Una àmplia xarxa de punts d’atenció a Tarragona

CaixaBank, entitat líder a l’Estat amb una quota de penetració de particulars del 29,5%, disposa a la província de Tarragona de més de 607.000 clients particulars, als quals dóna servei des d’una xarxa de 182 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Tarragona es completa amb un centre de Banca Privada i tres centres d’empreses.

A més, CaixaBank disposa a les comarques tarragonines de dos oficines A i tres oficines Stores: A Rambla Nova, ubicada a Tarragona, A Pintor Fortuny, ubicada a Reus, Store El Vendrell, Store Salou i Store Valles. Les oficines A i Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món de comerç retail, tot millorant l’experiència de compra del client dins de l’oficina.

 

NOTÍCIES RELACIONADES