Nota de premsa

CaixaBank impulsa la innovació i la recuperació del sector turístic en el Tourism Innovation Summit 2020

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank impulsa la innovació i la recuperació del sector turístic en el Tourism Innovation Summit 2020

• L'entitat financera serà present a la primera edició del TIS, el fòrum internacional d'innovació, tendències i reflexió del sector turístic, que se celebra a Sevilla del 25 al 27 de novembre.

• Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, participarà a la jornada inaugural i analitzarà al costat de Luis de Guindos, vicepresident del Banc Central Europeu, la conjuntura economicofinancera actual i el paper de la banca davant la situació del sector turístic.

• CaixaBank materialitza el seu suport al sector a través de la seva línia de negoci Hotels & Tourism, que té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través d'un model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers.


Amb l'objectiu de continuar impulsant la recuperació del sector, CaixaBank estarà present en el Tourism Innovation Summit 2020, el fòrum internacional d'innovació, tendències i reflexió pel sector turístic, que celebra la seva primera edició a Sevilla del 25 al 27 de novembre. L'entitat financera, que patrocinarà en exclusiva els continguts relacionats amb la branca de hospitality, oferirà una sèrie de ponències en clau d'innovació com un dels motors per promoure la recuperació. A més, disposarà a l'espai d'un stand de CaixaBank Hotels&Tourism, la seva línia de negoci especialitzada en el sector.

Durant la jornada inaugural, el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, participarà a una ponència al costat de Luís de Guindos, vicepresident del Banc Central Europeu, sobre perspectives econòmiques i financeres en la qual analitzaran la conjuntura actual i el paper de la banca davant la situació del sector turístic. La trobada tindrà lloc el dia 25 de novembre a les 11:00h a l'Auditori Principal del recinte.

Amb la participació de CaixaBank en el TIS 2020, l'entitat financera reafirma el seu suport i compromís amb aquest sector fonamental pel país. Al llarg dels tres dies del fòrum es tractaran diversos temes de màxima actualitat pel sector i els assistents podran assistir a diferents ponències amb experts en l'àmbit de la indústria turística i la innovació. CaixaBank oferirà una sèrie de taules rodones entorn de solucions innovadores com la Intel·ligència Artificial aplicada als processos en el sector, la ciberseguretat en els mitjans de pagament i la venda digital, que ajuden a optimitzar la rendibilitat i simplificar l'activitat diària dels negocis hotelers i d'altres allotjaments turístics.

El Tourism Innovation Summit 2020 reunirà del 25 al 27 de novembre a experts del sector turístic, tecnològic i governamental, amb la mirada posada en les mesures i estratègies a prendre per a impulsar la recuperació. L'organització del TIS 2020 comptarà amb amplis protocols de prevenció sanitaris per garantir la màxima seguretat del congrés. A les actuals mesures marcades per les autoritats sanitàries, des de l'organització s'han afegit els test d'antígens a tots els congressistes, conferenciants i personal de l'organització. L'últim dia del fòrum es preveu publicar el ‘World Tourist Manifesto’, un manifest amb conclusions per afavorir que el sector reneixi i en el qual s'inclourà recomanacions de mesures que es podrien prendre per a la seva reactivació econòmica.

L'entitat financera materialitza el seu suport al sector a través de la seva línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, que té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través d'un model d'especialització i proximitat amb les empreses i negocis hotelers. Aquesta especialització i coneixement de l'àmbit del turisme, ha permès que CaixaBank en aquest últim any hagi posat a disposició dels clients del sector turístic mesures específiques de suport, entre les quals destaquen la concessió de línies de liquiditat i la moratòria o manques en els crèdits hipotecaris, amb la finalitat de preservar al màxim la liquiditat de les empreses. En aquest sentit, el passat 6 de novembre, l'Organització Mundial del Turisme en el marc de la seva 42ª Sessió Plenària dels Membres Afiliats, va lliurar un reconeixement a CaixaBank pel seu suport i contribució al sector turístic durant la pandèmia.

Productes especialitzats per al sector turístic

CaixaBank Hotels & Tourism posa a disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis especialitzats i diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària, tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

La línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism inclou productes específics i finançament adaptat a projectes hotelers i altres allotjaments turístics. A més d'assessorar en les inversions dels clients i fomentar la modernització de la planta hotelera existent, CaixaBank promou el finançament de la compra d'actius hotelers i la de projectes de nova construcció, tant en el segment urbà com en el vacacional.

CaixaBank Hotels & Tourism compta amb 9.500 clients del sector de l'allotjament turístic i està posicionada com un referent per aquest segment d'empreses amb capacitat per detectar les necessitats del sector i secundar-lo amb el servei personalitzat que requereix a través d'un equip de 30 professionals especialitzats en el mercat hoteler i de més de 1.200 assessors de CaixaBank Empreses.

CaixaBank, líder en innovació

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, que compta amb la major base de clients digitals d'Espanya (7 milions). A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la creació dels primers caixers que permeten realitzar reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte triat com un dels Projectes Tecnològics de l'Any en els Tech Project Awards 2019 de la revista The Banker. Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals.

Sobre TIS – Tourism Innovation Summit

TIS – Tourism Innovation Summit és un fòrum internacional d'innovació, tendències i reflexió pel sector turístic que ofereix als directius i a les empreses del sector conèixer les últimes solucions i productes tecnològics per millorar la seva competitivitat. Durant 3 dies, tecnologia i innovació es combina amb emprenedoria, nous models de negoci, serveis i productes per al sector turístic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES