Nota de premsa

CaixaBank i Mahou San Miguel renoven el seu conveni de col·laboració per continuar impulsant l'hostaleria

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Juan Antonio Alcaraz, director general de Negoci de CaixaBank, i Eduardo Petrossi, Conseller Delegat de Mahou San Miguel

• A través d’ 'aquest acord, l'entitat financera posarà a disposició dels clients hostalers de la cervesera productes i serveis en condicions especials adaptats a les seves necessitats específiques.

 

CaixaBank, grup financer líder en banca minorista a Espanya, i Mahou San Miguel, companyia familiar de begudes 100% espanyola i líder del sector cerveser al nostre país, han renovat el seu acord de col·laboració per impulsar conjuntament el desenvolupament i la recuperació del sector de l'hostaleria a Espanya. A la seu madrilenya de la cervesera, Juan Antonio Alcaraz, director general de Negoci de CaixaBank, i Eduardo Petrossi, Conseller Delegat de Mahou San Miguel, han signat la continuïtat d'aquest conveni gràcies al qual els clients hostalers de Mahou San Miguel podran accedir a condicions especials de finançament tant per al desenvolupament de la seva activitat com per invertir en millores del seu negoci vinculades a la innovació i a la digitalització.

Durant els dos últims anys, com a resposta a la crisi derivada de la pandèmia, CaixaBank ha posat a disposició dels clients d'hostaleria mesures específiques com la concessió de línies de finançament o la moratòria en els préstecs amb la finalitat de preservar al màxim la liquiditat d'aquest tipus de negocis. Aquest suport també s'articula mitjançant la seva comunitat especialitzada en el sector, Food&Drinks, a través de la qual l'entitat ofereix a bars, restaurants i cafeteries productes i serveis diferencials, financers i no financers, per ajudar-los en la seva activitat diària.

Així mateix, Mahou San Miguel, fidel al seu compromís de mantenir un rol actiu per contribuir al progrés econòmic i social del nostre país, no ha dubtat des de l'inici de la crisi sanitària, a posar els recursos necessaris al servei de la recuperació dels establiments hostalers. Mostra d'això ha estat la inversió de més de 380 milions d'euros destinats a iniciatives que han anat des de mesures financeres personalitzades fins al condicionament de terrasses, passant per projectes per impulsar la sostenibilitat i la digitalització dels negocis. El conveni amb CaixaBank és, per tant, un pas més en l'impuls al sector i dona continuïtat al seu objectiu de canalitzar la seva inversió en préstecs, amb la finalitat d'ajudar al creixement i avanç de l'hostaleria.

Sobre CaixaBank

Gràcies al seu model d'especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, CaixaBank és una referència pel teixit empresarial, així com per a comerços, negocis, autònoms i emprenedors del sector de la restauració.

Per donar servei a microempreses, comerços, negocis i autònoms del sector, l'entitat compta amb CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d'aquest segment de clients amb un assessorament pròxim i integral, no només a través del suport financer, sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia. Actualment, s'ofereix aquest servei personalitzat des de les més de 80 oficines Store Negocis situades per tot el país i a través dels més de 3.000 gestors especialitzats d'aquest segment que treballen en la xarxa d'oficines de l'entitat.

Pel que fa a les empreses del sector que facturen més de 2 milions d'euros, CaixaBank els dona servei a través d'una xarxa formada per més de 145 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen al voltant 1.500 professionals altament qualificats, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

Sobre Mahou San Miguel

Companyia familiar de begudes, 100% espanyola i líder del sector cerveser al nostre país. Disposa de 10 centres d'elaboració de cervesa –vuit a Espanya i dos als EUA–, quatre deus d'aigua i un equip pròxim als 4.000 professionals. Produeix més del 70% de la cervesa espanyola que es consumeix fora d'Espanya i està present a més de 70 països.

Compta amb més de 130 anys d'història que comencen amb el naixement de Mahou l’any 1890. L’any 2000 Mahou adquireix San Miguel, l’any 2004 la marca canària Reina, l’any 2007 Cerveses Alhambra i l’any2011 diversifica el seu negoci incorporant Solán de Cabres. Des de l’any 2019, és sòcia majoritària de les cerveseres artesanes nord-americanes Founders Brewing i Avery Brewing.

Posseeix un ampli portfoli de cerveses nacionals, on destaquen Mahou Cinc Estrelles, San Miguel Especial i Alhambra Reserva 1925, i de cerveses internacionals. Compta amb productes innovadors i creadors de categoria com San Miguel 0,0, San Miguel ECO o Mahou Barrica; marques d'aigua mineral natural, com la icònica Solán de Cabres, i s'ha introduït en el segment cider amb La Prohibida. També ha estat pionera en el sector en llançar el seu ecommerce: Botiga Mahou San Miguel.

Amb focus en les persones i en contribuir al progrés econòmic i social del nostre país, és una companyia solidària que canalitza la seva acció social a través de la Fundació Mahou San Miguel, creada l’any 2013.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES