Nota de premsa

CaixaBank i la Cambra de Manresa renoven el seu acord per promoure la internacionalització de les empreses manresanes

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Signatura de l'acord entre Cambra de Comerç de Manresa y CaixaBank

• El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª Gonzàlez, i la presidenta de la Cambra de Manresa, Sílvia Gratacós, reafirmen el suport a les empreses bagenques en la seva sortida als mercats exteriors.

• L’acord inclou l’organització d’esmorzars empresarials i de tallers al voltant d’aspectes tècnics de la internacionalització.

• CaixaBank col·laborarà, a través de les seves oficines operatives i de representació situades als continents africà i asiàtic, amb les missions comercials que la cambra realitzi.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Manresa han renovat la seva aliança per col·laborar en l’impuls de la internacionalització de les empreses del Bages. El conveni, signat pel director territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez, i la presidenta de la Cambra de Manresa, Sílvia Gratacós, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la cambra en l’àmbit del comerç exterior. 

L’acord inclou els esmorzars empresarials que la Cambra de Manresa organitza amb empreses internacionals del territori i tallers de caire tècnic al voltant d’aspectes operatius de comerç exterior i altres operatives d’interès per als empresaris de la comarca. Alguns dels temes en els quals la Cambra dona suport a les empreses d’abast internacional són duaners, d’aranzels i l’impacte del Brexit a nivell duaner i logístic.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Manresa “és una mostra del compromís de l'entitat financera amb les empreses del Bages, per a les quals el comerç exterior hi té un paper fonamental”. Gonzàlez ha volgut posar en valor “el servei de l’entitat en l’atenció a les empreses bagenques a través del seu centre d’empreses i l’oficina store pimes”.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa ha agraït el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització.

CaixaBank s'ha consolidat com una entitat de referència per al teixit empresarial gràcies al seu model d'especialització, amb productes i serveis adaptats a les necessitats concretes d'aquest segment de clients.

CaixaBank Empreses dona servei a través de 220 centres i oficines especialitzades repartides per totes les comunitats autònomes espanyoles en les quals treballen 2.200 professionals altament qualificats amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

L'entitat compta amb especialistes en finançament, comerç exterior, tresoreria, turisme, negoci immobiliari i pimes, que ofereixen un servei personalitzat més enllà del financer per donar suport i impulsar el sector empresarial. A més, a través de DayOne, CaixaBank ofereix atenció especialitzada a empreses de tecnologia, innovació i als seus inversors.

En l'àmbit internacional, l'entitat dona suport als seus clients empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països i ofereix el millor assessorament per a les seves operacions a l'estranger. CaixaBank presta servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.