Nota de premsa

CaixaBank i el Col·legi de Farmacèutics de Castelló renoven i amplien el seu conveni de col·laboració per oferir millors condicions financeres al sector

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Sergio Marco, president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló, i Beatriz Alventosa, directora comercial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana.

• L'entitat financera posa a la disposició del Col·legi línies de finançament amb l'objectiu de promoure l'accés al crèdit del sector farmacèutic del territori, contribuir al desenvolupament del sector i fomentar l'augment de la seva competitivitat.

• Gràcies a aquest acord, tots els col·legiats i les més de 300 farmàcies de la província de Castelló tindran accés a una gamma de productes i serveis especialitzats per donar resposta a les seves necessitats d'estalvi i finançament.

CaixaBank i l'Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló han renovat i ampliat el seu conveni de col·laboració amb l'objectiu de promoure l'accés al crèdit del sector farmacèutic del territori, contribuir al desenvolupament del sector i fomentar l'augment de la seva competitivitat. Amb aquesta renovació les més de 300 farmàcies castellonenques associades poden continuar avançant els pagaments de la factura farmacèutica i afrontar les seves demandes de crèdit, així com millorar les condicions de finançament amb més productes i serveis de finançament a curt termini, com la pòlissa de crèdit amb condicions més avantatjoses per al sector. Els col·legiats castellonencs van triar en assemblea la proposta de CaixaBank entre les entitats financeres que van presentar les seves ofertes a la Junta de Govern.

L'acord, que ha estat subscrit pel president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló, Sergio Marco i la directora comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Beatriz Alventosa, oferirà a tots els associats una oferta concreta de productes i serveis especialitzats per donar resposta a les seves necessitats d'estalvi i finançament.

Durant l'acte de signatura, la directora comercial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Beatriz Alventosa, ha destacat el compromís de l'entitat financera amb un sector estratègic com és el farmacèutic i ha valorat "la contribució de l'entitat per ajudar la millora de la competitivitat d'aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats". Per la seva banda, el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló, Sergio Marco, ha manifestat que "l'acord amb CaixaBank reforça el compromís de l'entitat pel sector i obre un ventall de possibilitats als farmacèutics de tots els sectors professionals".

Aquest conveni beneficiarà a tots els col·legiats que formen part del Col·legi de Farmacèutics de Castelló com són el col·lectiu de farmacèutics col·legiats titulars d'oficina de farmàcia, farmacèutics col·legiats no titulars de farmàcia i, empleats de farmàcia no farmacèutics.

A més d'oferir serveis financers personalitzats i adaptats a les necessitats de cada col·legiat, CaixaBank també posarà a disposició de les oficines de farmàcia, un servei exclusiu d'atenció i un programa financer a mesura, amb condicions especials, per tractar de forma personalitzada la demanda d'estudi d'operacions, agilitzant així els tràmits. Tot això mitjançant el seu equip de professionals especialitzats, distribuïts a través d'una àmplia xarxa d'oficines a la província de Castelló.

Els membres del Col·lectiu de Farmacèutics de Castelló també podran beneficiar-se, entre altres productes i serveis, del Compte Farmàcia, al qual poden associar-se un ampli catàleg de productes que permeten cobrir les necessitats transitòries de tresoreria de la farmàcia per afrontar qualsevol eventualitat del negoci.

A més d'oferir serveis financers personalitzats i adaptats a les necessitats de cada client, a través de la proposta de valor de Banca Personal i Banca Privada, sota els paràmetres de planificació financera i filosofia de l'estalvi, els socis podran disposar de l'assessorament especialitzat en la distribució del patrimoni financer i l'ús de les eines tecnològiques per a millor gestió del temps. Aquest servei de CaixaBank compta amb la certificació d'Aenor per la qualitat i l'alta especialització del seu servei d'assessorament en gestió del patrimoni personal per als clients de banca personal.

CaixaBank Negocis, un servei de proximitat per al farmacèutic

A través del programa CaixaBank Negocis, CaixaBank presta un servei d'assessorament especialitzat a les farmàcies de la província de Castelló. L'entitat financera desplaça l'oficina de CaixaBank a les farmàcies mitjançant els gestors de negoci que atenen els farmacèutics a través de tablets i smartphones que faciliten les seves gestions financeres sense haver de moure's del seu espai de treball.

A més, CaixaBank posa a disposició dels col·legiats la seva xarxa d'oficines així com el servei CaixaBankNow, la banca online de l'entitat, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

 

NOTÍCIES RELACIONADES