Nota de premsa

CaixaBank facilita repartir les despeses dels rebuts domiciliats a través de Bizum

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBankNow.

• L'entitat incorpora a la seva banca digital una nova funcionalitat perquè els clients puguin dividir l'import dels seus rebuts per Bizum amb un sol clic.

• La funcionalitat va dirigida a millorar l'experiència d'usuari, atès que l'operativa de repartir despeses s'activa de forma automàtica i recupera l'import total del rebut perquè l'usuari no hagi de memoritzar-lo.

• CaixaBank és el banc amb més base de clients digitals a Espanya, amb més d'11 milions d'usuaris de les seves 'apps' CaixaBankNow i imagin i del canal web.

 

CaixaBank llança a la seva banca digital una nova funcionalitat per facilitar el pagament compartit de rebuts a través de Bizum. L'aplicació de CaixaBankNow incorpora ja l'opció de repartir les despeses domiciliades entre diverses persones de forma senzilla.

Es tracta d'un servei pensat per a molts casos de despeses comunes, com, per exemple, el lloguer d'un pis compartit o les despeses de subministraments amb la parella. El principal avantatge és la millora de l'experiència d'usuari, atès que amb només un clic el client pot activar tota l'operativa i disposar en pantalla de l'import total, sense haver de recordar-ho, per poder distribuir-lo com consideri.

Per utilitzar el servei, els clients de CaixaBank només han d'accedir al detall del rebut, des de la secció ‘Els meus rebuts’. Des d'allà, podran seleccionar l'opció de repartir la despesa per Bizum. Automàticament, s'inicia l'operativa de Bizum, que ja mostra en pantalla, sense que l'usuari hagi de fer res, l'import total del rebut. El client pot modificar aquest import, si ho vol, i a continuació selecciona la persona a la qual vol enviar el requeriment de pagament.

CaixaBank, líder en pagament mòbil i en innovació tecnològica

CaixaBank és actualment l'entitat financera amb més base de clients digitals a Espanya, amb més d'11 milions de clients de la seva banca digital CaixaBankNow i imagin. També és la primera entitat en nombre d'usuaris a Bizum, amb 7,43 milions de clients registrats a tancament d'abril. Recentment, CaixaBank s'ha convertit en la primera entitat financera que facilita a les administracions públiques la integració de Bizum en la seva plataforma online per al cobrament d'impostos, taxes i sancions de forma instantània i automàtica

La revista estatunidenca Global Finance ha distingit aquest any CaixaBank com a 'Entitat Financera més Innovadora a Europa Occidental 2022' i 'Millor Banc Digital en Banca de Particulars a Espanya 2022'. Aquests premis se sumen als globals 'Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Productes d'inversió, dipòsits i targetes al Món 2022' i 'Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Gestió de Factures al Món 2022', i al continental 'Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Préstecs a Europa Occidental 2022',  també de la revista estatunidenca. Per la seva banda, el servei de banca digital de l'entitat, CaixaBankNow, ha estat escollit la Millor aplicació mòbil de banca de particulars al Món 2019, i d'Europa Occidental el 2021, 2020, i 2018. 

A més, l'ús del big data i de la intel·ligència artificial han fet mereixedora l'entitat del reconeixement a 'Millor entitat del món en anàlisi de dades i IA 2022' als premis Banking Innovation Awards de Qorus-Accenture, i 'Millor entitat de banca privada a Europa en anàlisi de dades i IA 2022 i 2021' per la revista PWM del Grup Financial Times.