Nota de premsa

CaixaBank es converteix en patrocinador oficial i soci financer del EDF Logroño

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank es converteix en patrocinador del EDF Logroño

• L'acord entre totes dues entitats contempla un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca en les diferents instal·lacions esportives, paquets d'hospitalitat per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del club.

• CaixaBank compta amb el programa FamilyFutbol, que ofereix avantatges financers i experiències exclusives als afeccionats de 16 clubs de Primera Divisió i 15 de Segona que patrocina l'entitat.

Avui ha tingut lloc a la Store Espolón Logroño de CaixaBank la presentació de l'acord de patrocini entre el EDF Logronyo i CaixaBank pel qual l'entitat financera serà patrocinador oficial i soci financer del club durant la temporada 19-20. Francisco Rivillas, vicepresident del EDF Logroño i Cristina Gonzalez Viu, directora territorial de CaixaBank a La Rioja i Aragó, han comparegut en un acte especial organitzat pel club per escenificar aquesta nova col·laboració conjunta. A la firma també han estat presents les jugadores del primer equip femení del EDF, Judith Luzuriaga y Cristina Pizarro “Chini”.

L'acord entre totes dues entitats contempla el patrocini de CaixaBank, en línia amb el model que manté l'entitat financera amb la resta de clubs espanyols. Gràcies a aquest patrocini, CaixaBank comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del club. L'acord també contempla paquets de hospitality per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació de EDF Logroño.

Amb aquest patrocini, CaixaBank es converteix en el banc de referència per la seva operativa bancària; a més de la col·laboració en altres àmbits comercials. Al mateix temps, el compromís entre el club i CaixaBank permetrà desenvolupar i activar nombroses i innovadores accions dirigides als afeccionats.

A través d'aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients en tota la geografia espanyola. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar els clients en un entorn cada vegada més competitiu i en aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

Francisco Rivillas, vicepresident del EDF Logroño, ha volgut fer balanç de l'acord de patrocini. “Vull ressaltar amb la signatura d'aquest acord la importància que suposa per al nostre club de comptar amb un nou partner i que des del dia d'avui passa a formar part de la gran família del EDF Logroño. D'aquesta manera la imatge d'una entitat financera líder com CaixaBank es vincula tant al nostre primer equip femení que la pròxima temporada tornarà a jugar en l'elit del futbol nacional, com amb un altre dels nostres principals esforços i en el qual estem en total acord, com és el suport als més joves en la seva formació esportiva i de valors unint el suport de CaixaBank al club amb més integrants de pedrera a La Rioja”.

El vicepresident del EDF Logroño, Francisco Rivillas, també ha volgut ressaltar l'esforç que des de l'entitat financera realitzen per donar suport al club: “Des del EDF agraïm tota la col·laboració tant pública com privada que rep el club. Per tot això volem posar en valor aquesta signatura amb CaixaBank, que passa a ser el nostre banc de referència convertint-se en el patrocinador únic quant a l'àmbit financer referent al primer equip del EDF Logroño Femení. Una casa més que se suma al gran projecte del EDF i amb valors idèntics quant a excel·lència, igualtat, progrés, companyonia, caràcter de líder, impuls, obstinació, evolució, missió i esperit de treball”.

Cristina Gonzalez, directora territorial de CaixaBank a La Rioja i Aragó, ha manifestat la seva satisfacció per la signatura d'aquest acord: “Amb aquest acord com a patrocinador oficial, reafirmem el nostre compromís amb l'estratègia marcada per CaixaBank per convertir-nos en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Incorporar al EDF Logroño ens permet col·laborar amb l'únic club de La Rioja de futbol que milita en la màxima categoria del futbol espanyol, a més de donar suport a una de les pedreres més prestigioses del panorama nacional quant a formació de futbol femení i continuar amb el nostre suport continu als de La Rioja”.

CaixaBank, entitat compromesa amb l'esport i el lideratge femení

Per CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. Gràcies al patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la xarxa d'oficines més extensa del sector en tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com el cas dels clubs de futbol, dels quals compta amb 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona, sent el banc dels clubs de futbol, a més de ser soci patrocinador de la Real Federació Espanyola de Futbol, tant de les seleccions masculines com femenines i el futbol base, entre els quals destaca aquest campionat co-creat per l'entitat.

CaixaBank, com a entitat que promou la igualtat, duu a terme diverses iniciatives que fomenten la visibilitat de les dones. Entre elles destaca el programa Wengage, que inclou la promoció del debat i la conversa pública entorn de la diversitat; l'organització de diferents premis i reconeixements al lideratge empresarial i a l'excel·lència acadèmica; o línies d'acció vinculades a l'esport, com el citat patrocini de la selecció femenina de futbol.

CaixaBank està adherida al Women’s Empowerment Principles, de Nacions Unides; a l'Acord Voluntari amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat Més dones, millors empreses per a una major representativitat de la dona en posicions directives; o al Charter de la Diversitat, per a fomentar la igualtat d'oportunitats i les mesures antidiscriminatòries.

Història EDF Logroño

La història del EDF neix l'any 2000 quan Iván Antoñanzas Manuel i Francisco J. Rivillas Soria, llicenciats en Educació Física, i després del seu treball en diversos clubs de Logronyo, van crear el Club Esportiu Escoles De Futbol Logroño, al febrer del 2008.

El seu principal objectiu era i és el de la formació i créixer a mesura que els nostres jugadors van superant etapes dins del club.

Es tracta d'un projecte integrador, on tots els jugadors i jugadores tenen cabuda independentment del seu nivell, on compten amb equips per totes les edats des de Babyfutbol (4 a 5 anys) fins a equips Sènior en futbol i futbol Sala.

Des del EDF Logroño es pretén desenvolupar un projecte esportiu d’acord amb les necessitats que demanda avui dia la societat dins de l'educació dels nens, treballant per a això amb gent qualificada per al desenvolupament del projecte que aporta qualitat, tenint com a objectiu la formació per sobre del resultat.

L'objecte fonamental de l'escola és “educar a través de l'exercici físic”, procurant que el major nombre de nens i nenes puguin gaudir de la proposta esportiva que realitza el EDF Logroño, formant la major pedrera futbolística de La Rioja.

L'altra història paral·lela del club és l'èxit collit pel seu equip femení, que la temporada passada va aconseguir la màxima categoria del futbol nacional. En la temporada 2017/2018 el EDF Logroño Femení arribava a les eliminatòries per l'ascens i després d'imposar-se al Real Oviedo va lluitar a mort enfront del Taló de Madrid per a culminar un camí d'èxits i encastellar-se en l'elit del futbol a Espanya.

Tota una temporada, la passada, barallant cada partit per mantenir la categoria i que finalment va donar els seus fruits aconseguint que el EDF Logroño, continués representant a la seva ciutat i tota La Rioja al més alt nivell.

Aquest any l'anhel del club és potenciar la seva plantilla i continuar romanent en la Primera Divisió si pot ser d'una forma més folgada i perquè no, pensar en reptes majors. Per tot això el suport de signatures com CaixaBank són valuosíssimes perquè el projecte del EDF Logroño continuï la seva progressió i aconsegueixi èxits entorn dels valors del club de, formació, il·lusió, igualtat, superació, talent i esperit de treball i sacrifici.

 

NOTÍCIES RELACIONADES