Nota de premsa

CaixaBank consolida la seva divisió especialitzada per a empreses tecnològiques i innovadores amb l’obertura de tres nous centres DayOne

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
DayOne

• L'entitat amplia el seu servei d'acompanyament a start-ups, scale-ups i inversors per donar cobertura a tot el territori espanyol, amb nous centres situats a Saragossa, Màlaga i Bilbao, que se sumen als que ja té a Barcelona, Madrid i València.

• DayOne ha multiplicat per quatre els seus clients des del seu llançament a finals del 2017.

CaixaBank s'ha consolidat com partner financer de l'economia de la innovació a través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors. Des del seu llançament a finals del 2017, ha multiplicat per quatre els seus clients.

Per donar cobertura a l'ecosistema emprenedor de tot el territori espanyol, l'entitat obrirà tres nous espais situats a Saragossa, Màlaga i Bilbao, que se sumen als que ja té a Barcelona, Madrid i València.

Els centres DayOne estan concebuts com hubs per la trobada del talent i del capital. En ells, l'entitat ofereix als seus clients productes i serveis innovadors adequats a aquest col·lectiu i impulsa trobades de petit format, connectant de manera periòdica als seus clients amb partners estratègics.

Ubicacions en zones estratègiques

L’entitat ha situat les noves obertures en zones estratègiques, on es concentren els principals pols d’emprenedoria. El nou centre DayOne Ebre es troba a Saragossa, i compta amb un equip de professionals especialitzats des d'on l'entitat donarà cobertura a l'ecosistema emprenedor d'Aragó, La Rioja i Navarra.

Per la seva part, el centre DayOne Andalusia Oriental està situat al Parc Tecnològic d'Andalusia (Màlaga), on hi ha més de 620 empreses instal·lades, amb una facturació anual de 2.000 milions i més 20.000 empleats.

Des del nou centre DayOne Nord, situat a Bilbao, l'entitat donarà servei a la comunitat emprenedora de País Basc, Cantàbria, Astúries i Galícia.

Després d'aquestes noves obertures, DayOne compta amb un equip de 34 professionals, que ofereixen un servei especialitzat a les empreses tecnològiques i innovadores i els seus inversors. Aquests professionals estan especialment preparats, de manera que les start-ups i scale-ups poden trobar en ells un suport fonamental per desenvolupar l'estratègia financera de la seva empresa i acompanyar-los en el seu creixement.

Amb aquests nous centres, DayOne avança en la seva estratègia i proposta de valor d'oferir un model de banca especialitzada, totalment ajustada a les necessitats d'aquest perfil de clients, un sector estratègic i en ple creixement.

Productes, serveis i activitats a mesura

L’objectiu de DayOne és acompanyar a start-ups i scale-ups globals amb activitat a Espanya que busquin accelerar el seu creixement mitjançant productes i serveis especialitzats. Un 76% de les empreses clients de DayOne es van fundar després del 2011 i de fet, un 59% tenen menys de 7 anys.

DayOne també disposa d’una línia de serveis dirigida a inversors interessats a destinar fons a empreses innovadores en les seves fases inicials.

A més, DayOne desenvolupa una labor de banca relacional amb els diferents actors de l'ecosistema, facilitant les relacions, les sinergies, el coneixement i la innovació mitjançant aliances estratègiques.

Complet programa d’iniciatives de formació i networking

Paral·lelament, DayOne compta amb un complet programa d’esdeveniments i activitats de networking per emprenedors. CaixaBank, a través de DayOne, convoca cada any els Premis EmprenedorXXI, una iniciativa de referència en l'ecosistema emprenedor, que des de la seva creació en el 2007 ha invertit més de 6,7 milions d'euros en premis en metàl·lic i accions d'acompanyament, que han beneficiat a més de 430 empreses. Aquests premis estan co-otorgats amb ENISA a Espanya i amb Banc BPI a Portugal.

A més, també impulsa el programa d'innovació oberta DayOne Open Innovation Program. Amb aquesta iniciativa, es pretén acostar l'ecosistema emprenedor a les diferents àrees de negoci de l'entitat i col·laborar per la solució de reptes de negoci.

A través de DayOne, l’entitat també celebra cada any el Investors Day EmprenedorXX, per posar en contacte a les start-ups guanyadores dels Premis EmprenedorXXI amb els principals inversors de l’ecosistema.

Com a part del seu compromís amb la innovació, la transformació digital i l'acompanyament a aquestes empreses tecnològiques, l'entitat també participa en els principals esdeveniments de referència i influència del sector, com el 4YFN o el South Summit, entre altres.

 

NOTÍCIES RELACIONADES