Nota de premsa

CaixaBank col·loca 1.000 milions d'euros d'un nou bo Sènior No Preferent, amb una demanda que ha superat els 1.800 milions d'euros

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Entrada d’oficina de CaixaBank

• És la tercera emissió en 2022 per part de CaixaBank i primera Sènior No Preferent en euros, després de l'emissió en lliures esterlines del 29 de març.

• L'emissió, per valor de 1.000 milions d'euros, amb venciment a 4 anys i amb opció d'amortització anticipada en l'últim any per part de l'emissor, optimitza el cost de finançament de l'entitat.

• L'interès per l'operació ha permès rebaixar el tipus d'interès en 25 punts bàsics, fins al midswap +80 pbs, i tenir ordres de més de 125 inversors institucionals, la qual cosa reafirma la confiança en el mercat per les emissions de CaixaBank.

CaixaBank ha tancat avui la seva tercera emissió de bons en 2022, la primera en format Sènior No Preferent en euros. En aquesta ocasió, l'entitat ha col·locat 1.000 milions d'euros en format Sènior No Preferent a 4 anys amb opció d'amortització anticipada en l'últim any per part de l'emissor. L'entitat torna a aprofitar l'estabilitat en mercat per a acudir als mercats de capitals.

El preu s'ha fixat en 80 punts bàsics sobre midswap, 25 punts per sota dels 100/105 punts bàsics oferts en l'anunci, i el cupó en el 1,625%. L'èxit de l'emissió es reflecteix en una elevada demanda, que ha arribat a superar els 1.800 milions d'euros, després de la revisió del diferencial. Així mateix, més de 125 inversors institucionals han acudit a l'emissió.

Amb aquest nou bo, CaixaBank continua reforçant la seva posició de passius ‘bail-inables’, còmodament per sobre del requeriment de MREL previst per a l'1 de gener de 2024, i reafirma el compromís del banc de continuar construint el matalàs de deute subordinat ‘bailinable’ que augmenti la protecció de creditors sènior i dipositants.

Les entitats encarregades de la col·locació han estat CaixaBank, Credit Agricole, ING, Societe Generale i UBS.

 

NOTÍCIES RELACIONADES