Nota de premsa

CaixaBank Banca Privada celebra per sisè any consecutiu una nova edició dels seus 'Premis Solidaris'

Sis anys reconeixent la solidaritat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Els responsables de CaixaBank i els premiats participen en la sisena edició dels ‘Premis Solidaris’ de Banca Privada.

• La cerimònia d'entrega dels Premis, celebrada en el Museu Guggenheim de Bilbao, té l'objectiu de reconèixer la generositat i la tasca solidària d'aquells clients l’actuació altruista dels quals genera un impacte positiu en la societat.

• En aquesta edició s'han presentat un total de 224 candidatures, fet que suposa un increment del 89,83% respecte a l'edició anterior.

• El jurat ha seleccionat quatre iniciatives que destaquen pel seu lideratge, innovació, compromís estable i amb projecció de futur que es desenvolupen amb una forta cultura d'aliances.

• L'esdeveniment, en què han participat més de 170 assistents, ha comptat amb un sopar elaborat per Josean Alija, xef premiat amb una estrella Michelin i tres sols Repsol.

 

CaixaBank Banca Privada ha celebrat la sisena edició dels ‘Premis Solidaris’, uns guardons creats per l'entitat financera per donar suport a la filantropia dels seus clients i reconèixer aquells projectes que destaquen per generar un impacte positiu en la societat.

La responsable de Filantropia de Banca Privada de CaixaBank, Mercedes Basso, ha estat la conductora de la gala, que ha tingut lloc en el Museu Guggenheim de Bilbao, i en què també han participat Jaume Masana, director de Negoci de l'entitat; Kepa Badiola, director territorial de Nord i Víctor Allende, director de Banca Privada.

En l'esdeveniment, amb una assistència de 170 persones, s'han lliurat quatre guardons a les iniciatives que el jurat ha decidit destacar entre les 224 candidatures presentades en aquesta edició, una xifra que mostra un increment del 89,83% respecte a l'anterior edició, on la participació va ser de 118 propostes.

Els premiats han estat:

Centro de Escucha San Camilo, (Madrid). Per la seva visió en la creació d'un servei innovador que ofereix des de 1997 ajuda desinteressada a totes les persones que pateixen per qüestions de salut, soledat o mort d'un ser estimat, i que, després de consolidar el seu primer centre, han escalat el seu model creant una xarxa de centres especialitzades que atenen cada mes a més de 1.800 persones.

Irene Gallardo Piqué de Fundación Áurea (Barcelona). Per haver contribuït a què el seu grup familiar organitzi les seves contribucions socials amb un propòsit comú a través de la Fundación Áurea. Aquesta fundació ha viscut un creixement progressiu a mesura que s'han identificat necessitats i oportunitats i el lideratge d'Irene Gallardo ha estat clau a l'hora d'impregnar a l'entitat del rigor i eficiència que exigeix ser un actor d'impacte en l'atenció de necessitats bàsiques de diferents col·lectius de persones vulnerables.

Francisco Bermúdez Pérez de Fundación Cellbitec (Almeria). La seva inquietud en la cerca d'usos alternatius per a les llavors, sumada a la seva capacitat per a articular aliances amb entitats referents com el Centre d'Investigacions Biomèdiques de la Universitat de Granada són dos dels elements destacats de la candidatura de Francisco Bermúdez, promotor, coordinador i finançador de projectes de R+D materialitzats a través de la Fundación Cellbitec i del grup de biotecnologia Beyond Seeds.

Fundación EKI (Bilbao). El jurat ha destacat el model d'èxit d'Eki Fundazioa que ha inspirat a uns altres actors socials a seguir el seu exemple obrint altres vies per a la cooperació internacional al desenvolupament. El premi reconeix el compromís continuat i molt focalitzat de l'entitat, la seva aportació de coneixement en l'àmbit de l'energia solar fotovoltaica i el seu impuls a l'enfortiment energètic de les comunitats en què instal·len els seus sistemes d'energia renovable i neta, que amplifica i aprofundeix l'impacte dels seus projectes.

Tots els premiats han rebut un guardó creat per l'escultor P. Onieva i una dotació econòmica de 5.000 €.

Els Premis Solidaris han facilitat a CaixaBank Banca Privada estar més a prop dels seus clients en allò que és més sensible, que ha de veure amb els seus valors i el seu compromís social. En els seus sis anys de singladura, els Premis Solidaris han donat a conèixer nombroses i diverses iniciatives, per tota la geografia espanyola, per millorar la vida de les persones més vulnerables, per avançar en l'àmbit de la investigació mèdica, en la lluita contra el canvi climàtic o en la cohesió social, oferint més oportunitats per al futur.

Sopar en el Museu Guggenheim

En el marc de la sisena edició dels ‘Premis Solidaris’, CaixaBank Banca Privada va celebrar el seu tradicional esdeveniment solidari en l'espectacular atri del Guggenheim amb un menú dissenyat per Josean Alija, xef al capdavant de Nerua, el restaurant del museu bilbaí premiat amb una estrella Michelin i tres sols Repsol.

CaixaBank Banca Privada

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix diferents models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client, des de qui demanda un servei d'assessorament global, fins al que opera a iniciativa pròpia en la gestió del seu patrimoni a través d'una plataforma amb capacitats globals d'inversió en valors, fons i altres productes de gestió.

El model de Banca Privada de CaixaBank està conformat per un equip de 1.106 professionals especialitzats i té 73 centres específics distribuïts per tot el territori. El patrimoni per accedir a aquest servei és de mig milió d'euros o tenir un potencial o necessitat que aconselli la seva gestió en aquest segment.

Integrat en la proposta de valor de Banca Privada, el servei de Filantropia ofereix als nostres clients acompanyament en la planificació de les inquietuds solidàries perquè siguin eficients, de confiança i aconsegueixin els objectius marcats. La raó de ser del nostre servei de Filantropia es troba en la societat, en la nostra vocació de servei als clients i en l'ADN de CaixaBank.

El servei està organitzat en diferents línies i programes que són: promoció de Causes Solidàries, activitats que estimulen i promouen la cultura de la filantropia com ara la convocatòria d'aquests premis, la divulgació i l'assessorament personalitzat.