Nota de premsa

CaixaBank, a través de BuildingCenter i Servihabitat, serà el patrocinador principal de BMP 2018

Barcelona Meeting Point se celebrarà del 25 al 28 d'octubre

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
D'esquerra a dreta: Antoni Pérez, Jordi Soldevila, Jordi Nicolau, Blanca Sorigué i Antón Ferré.

• L’entitat bancària aposta per potenciar el 22 saló immobiliari, l’ens organitzador del qual, el Consorci Internacional preveu, provisionalment tancar 2017 amb 530.000€ de beneficis, un 94% més que l'exercici anterior

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i el grup CaixaBank, a través de BuildingCenter i Servihabitat, han signat l'acord pel qual seran patrocinadors principals de Barcelona Meeting Point 2018, que se celebrarà del 25 al 28 d'octubre en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. Amb aquest nou conveni, el grup bancari haurà estat el patrocinador principal de les últimes 20 edicions de la Fira Immobiliària Internacional de referència que se celebra a la tardor a Barcelona.

A l'acte de la firma han estat presents Jordi Nicolau, Director Territorial de Barcelona de CaixaBank; Jordi Soldevila, Conseller Delegat de BuildingCenter, Antonio Pérez, Director Executiu d'Operacions de Servihabitat, Blanca Sorigué, Directora General del CZFB i de Barcelona Meeting Point i Antón Ferré, Secretari General del Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

En la signatura de l'acord, Blanca Sorigué ha agraït al Grup CaixaBank el seu compromís amb Barcelona Meeting Point i “la seva aposta per la continuïtat del saló de referència de l'immobiliari que aquest any ve carregat de novetats, liderant la transformació que està experimentant el sector immobiliari fruit de les noves tecnologies i l'economia 4.0”.

Jordi Nicolau, Director Territorial de Barcelona de CaixaBank, ha indicat que “aquest cicle actual està aportant nous actors, molt interès inversor, irrupció de les  Proptech i un entorn que sens dubte precisa una major professionalització”. A més, ha assenyalat que “gràcies en part a les noves tecnologies, ens trobem amb un consumidor final molt més exigent i informat”. Ha puntualitzat que “aquest fòrum és una gran oportunitat per debatre i aprofundir en tots aquests aspectes anteriors en un entorn de proximitat i, sobretot, trobar noves oportunitats d'inversió i negoci. La Barcelona Meeting Point d'aquesta edició es presenta com un dels més interessants dels últims anys” i finalment ha conclòs que “la situació favorable del mercat immobiliari, recolzat tant per CaixaBank com pel sector financer en general, li situen com un dels factors que ha impulsat el creixement de l'economia durant els últims dos anys i amb perspectiva de prolongar-se”.

Jordi Soldevila, Conseller Delegat de BuildingCenter, ha explicat que “com un dels principals tenidors de sòl, la primera matèria del futur, més de 1.500 habitatges d'obra nova i 5.500 habitatges en finalitzacions estem notant que la demanda s'està estenent cap a les principals capitals de província, en forma de taca d'oli, en sectors tan diversos com el residencial, industrial i logístic, cosa que fa que la reactivació del sector sigui molt més racional. Aquesta  ramificació de la demanda, descentralitzant-se de les grans ciutats, també degut a que en aquests sectors el comprador pot beneficiar-se d'oportunitats immobiliàries”. Soldevila ha afegit que “com cada any, el BMP ens ofereix l'oportunitat de contactar directament amb aquesta demanda”.

Antonio Pérez, Director Executiu d'Operacions de Servihabitat, ha assenyalat que “amb la renovació de patrocini del BMP, ServiHabitat manifest novament el seu compromís amb el saló que, edició després d'edició, s'ha convertit en una cita de referència a què assisteixen els principals agents del mercat immobiliari”. Pérez ha volgut mostrar el paper rellevant d'aquesta fira immobiliària ja que  “en un moment en què l'evolució alcista que venim registrant ens permet ser optimistes, el BMP es converteix en un punt de trobada on podem prendre el pols al moment actual del mercat residencial i analitzar les perspectives de futur”.  

 

El Consorci aposta per l'habitatge asequible

El CZFB, que és un dels principals operadors públics d'habitatge de la ciutat i que compta amb habitatge programat en el barri de La Marina i de les Antigues Casernes de Sant Andreu ha afegit que BMP “serà el millor aparador per debatre sobre l'assequibilitat de l'habitatge, una gran ocasió per trobar socis immobiliaris en tota mena de projectes i el millor moment per explicar els plans que en el Consorci  tenim en marxa per promocionar l'habitatge social i assequible: projectes innovadors, en l'avantguarda internacional,  que reflecteixen el constant compromís social del Consorci respecte dels ciutadans de Barcelona”.

 

BMP 2018 aposta per la innovació i el talent immobiliari

BMP 2018 liderarà la profunda transformació impulsada per les noves tecnologies que està revolucionant el sector immobiliari amb l'aparició de nous models de negocis, nous perfils de professionals, noves eines, noves formes de relacionar-se amb els clients, noves oportunitats… La 22a edició de BMP 2018, que tindrà lloc del 25 al 28 d'octubre en el pavelló 8 del recinte Montjuïc-plaça Espanya de Fira de Barcelona, renova la seva proposta per convertir-se en el referent internacional del sector immobiliari. En aquest sentit BMP 2018 s'ha redefinit per complet, reforçant el seu caràcter internacional, acostant-ho a la ciutat de Barcelona per poder aprofitar tots els seus atractius, redissenyant el pla d'exposició per millorar l'experiència de visita de la fira, apostant per les últimes tendències i innovacions del sector, comptant amb un Simpòsium que reunirà als principals players internacionals, creant un ampli programa d'activitats de networking, i preocupant-se i proposant solucions socials als reptes que planteja el mercat de l'habitatge.

Una de les grans novetats que presentarà BMP 2018 serà la creació d'una zona d'exposició que atraurà a una sèrie de Startups seleccionades que presentaran les millors solucions i el millor talent vinculat al sector immobiliari. En aquest espai, que compta amb la col·laboració de La Salle Technova, s'organitzaran trobades privades entre grans empreses i aquestes Startups que també podran presentar els seus projectes davant inversors, emprenedors, empreses del sector o d'altres potencials partners.

 

“Trends & Innovations”, títol del Simpòsium Internacional de BMP

Barcelona Meeting Point 2018 compactarà la seva celebració durant 4 dies, del 25 al 28 d'octubre, centrant-se en el professional immobiliari el 25 i 26 d'octubre, i en el gran públic del 25 al 28 d'octubre. Dins el Saló Professional el Simpòsium Internacional de BMP tornarà a ocupar un lloc molt destacat. Sota el títol “Trends & Innovations” el Simpòsium Internacional de BMP reunirà en dos dies als principals players internacionals del sector immobiliari: inversors, family Offices, business angels, capital de risc, fons sobirans, promotors, arquitectes i agents immobiliaris. BMP serà el lloc on es debatran els temes de present i de futur del sector immobiliari nacional i internacional, per això comptarà amb els millors experts mundials que explicaran com han afrontat i solucionat els seus reptes immobiliaris, arquitectònics o urbanístics. Durant el 25 i 26 d'octubre el Simpòsium Internacional de BMP ens acostarà les principals tendències en innovació immobiliària amb una jornada específica sobre PropTech, posant el focus d'interès en com pensen i quins criteris tenen en compte a l'hora de prendre decisions els directius 4.0. En el Simpòsium Internacional de BMP també s'acostaran projectes immobiliaris que estan emprenent altres ciutats, com pot ser el cas de San Francisco, i que estan dirigits als millenials, un col·lectiu pel qual BMP aposta forta aquest any. Així mateix es farà  un simpòsium sobre el mercat residencial “Sector immobiliari residencial: últimes notícies i previsions”.

 

NOTÍCIES RELACIONADES